Close

Reviews over: Holland & Barrett Calcium met Vitamine D - 90 kauwtabletten

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Calcium met Vitamine D - 90 kauwtabletten? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Calcium met Vitamine D - 90 kauwtabletten krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.1 op basis van 58 reviews.

Bekijk product
4.1(58)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Zonder toegevoegde smaak.

Sandra - 2 years ago

Zonder toegevoegd smaakje vind ik deze calcuim tabletten echt goed te doen!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Product niet consistent

Jccv - 2 years ago

Ik had paar maanden geleden 2 potjes en de pillen smaakte zoet en waren makkelijk kauwbaar. Heb 3 nieuwe potjes gehaald toen de andere op waren en ze zijn niet eens te vergelijken, ze stinken enorm, ze smaken echt ongelooflijk goor en ze zijn minder goed kauwbaar. Hoe is dit mogelijk? Ben er echt niet tevreden mee wat een geldverspilling!

Behulpzaam?

Goed product

Marga - 5 months ago

Werkt super goed geen vieze smaak met caramel smaak

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Vloer - 6 months ago

Snel een goed geleverd voor een goede prijs leuk actie

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Smaak

Verena - 9 months ago

Product prima als het gaat om de voedingswaarde. Maar de smaak is niet te harde! Ik slik ze nu alsnog in 1x.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mooie producten en 1+1 gratis

Janadrie - a year ago

super ook de prijs nu we het zelf moeten betalen en de verzekering het af laat weten.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product, smakkt vreselijk

ruud - a year ago

de smaak (ze zeggen vanille) is vreselijk, mint was beter geweest.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed product

Tjarkredmeyer - a year ago

Geen vieze na of bijsmaak …………………………………………………………..

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijn product!

Claudje - a year ago

Fijn product! Ik blijf het gebruiken...de kauwtabletten zijn erg fijn

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet mijn smaak

Marieke86 - a year ago

Service van H&B goed! Maar de smaak is absoluut geen favoriet. Zou eerder voor iets minder zwaars gaan als een lichte fruitsmaak!

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Snel geleverd

Hcdej - a year ago

Goede prijs en snel geleverd.goedkoper dan bij de apotheek

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

Ron V - a year ago

Goede prijs en idem product. Snelle en nette levering

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com