Close

Reviews over: Holland & Barrett Bloemenhoning Vloeibaar - 450g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Bloemenhoning Vloeibaar - 450g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Bloemenhoning Vloeibaar - 450g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 435 reviews.

Bekijk product
4.6(435)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Prima spul

Paul26 - 5 years ago

Ik heb dit laatst gekocht en ben er vrij tevreden over. Smaakt overal goed in; thee, brood en als je het laat fermenteren smaakt het als mede ook goed :D

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Behoorlijk misleid

Agnes - a year ago

Het zou ruwe honing zijn. Op het etiket stond daar niks over vermeld. Bleek ook nog eens een niet-EU honing te zijn. Behoorlijk misleidend en teleurgesteld.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Het suikergehalte is zeer hoog. Naarmate de honing in de pot afneemt, is de witte kristalsuiker duidelijk in de pot te zien.

Het suikergehalte is zeer - 3 days ago

Het suikergehalte is zeer hoog. Naarmate de honing in de pot afneemt, is de witte kristalsuiker duidelijk in de pot te zien.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker

Kubahze - 10 days ago

Heerlijk. We vinden het heel lekker en een origineel honing.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een goed product

W Jochems - 14 days ago

Ik koop het al jaren bevalt goed iknga er mee door

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke honing.

Lizz21 - 20 days ago

Heerlijke honing. Goede smaakmaker voor door de muesli en andere koude gerechten of op brood. Al vaker potten aangeschaft.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker honing en heel mooi producten

Ahmed Hmed - 24 days ago

Heel mooi producten en lekker honing eten en drinken

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Natuurlijke honing met veel smaak

Sylvia - a month ago

Heerlijke smaakvolle natuurlijke honing die wij thuis gebruiken om de thee zoeter te maken

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

lekker genieten van de smaak

delfienne - a month ago

heerlijk we zijn er dol op je kunt er van alles mee doen

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

honing

karima - a month ago

ik heb honing vorigeweeken gekocht is was geweldig

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastisch product

Ilse M - a month ago

Snelle en goede aflevering en heel fijne product en koop het altijd

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke honing, een echte aanrader!

Leontien - 3 months ago

Vorige maand heerlijke honing besteld. Nog een grote pot gratis gekregen ivm Black Friday!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...
  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com