Close

Reviews over: Holland & Barrett Biergist 500mg - 480 tabletten

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Biergist 500mg - 480 tabletten? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Biergist 500mg - 480 tabletten krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 38 reviews.

Bekijk product
4.5(38)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Verminderde huidproblemen

Amber2105 - 4 years ago

Ik slikte biergister tabletten al in mijn pubertijd en heb hier altijd veel baat bij gehad! Nu, bijna 10 jaar later, kreeg in ineens weer last van rode vlekken en puistjes. Direct een potje biergister tabletten gehaald en na 4 dagen zag je al duidelijk verschil! Super spul!

Behulpzaam?

Meest kritische review

Pas de liste des ingrédients

Tokyo - 2 years ago

Aucun détails des vit B. Dangereux si on prend d'autres compléments alimentaires

Behulpzaam?

Redelijk tevreden

Iris - a month ago

Beetje grote tabletten waarvan je er eigenlijk best veel in zou moeten nemen. Maar geen biergist smaak,dat is wel fijn!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed

boterbloem - 3 months ago

Heel goed product gebruik dit niet altijd maar eens in het half jaar

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top

Sylvie - 8 months ago

Prima prijs/kwaliteit. Snelle en correcte levering

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mooie kastanje/roodbruine gloed

EsWe - 9 months ago

Prima haarverf. Enige minpuntje is dat het uitspoelen eindeloos duurt. Dus hou daar te mee ;-)

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Kwaliteit van producten

Anoniem - a year ago

Zeer zeer tevreden kwaliteit van de producten antwoord van de verwachtingen.zodat aangeraden voor andere klanten die willen gebruik maken.hartelijk bedankt.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Prima product.

Pauline - a year ago

Makkelijk in te nemen doordat je het potje makkelijk kunt openen. Goede kwaliteit prijsverhouding!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed product

Arie - a year ago

Gebruik het al jaren en hoop het nog jaren te kunnen kopen bij Holland &Barret

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Super

echtscheiding1 - 2 years ago

Ik had dit ergens gelezen dat het goed is tegen kuit krampen en inderdaad nog geen enkele maal last gehad vanaf ik deze neem,super,terug hakjes dragen zonder bang te zijn dat ik snachts wakker wordt van de helse beenkrampen,AANREADER

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bon produit

Snoopy - 2 years ago

Contente de ce produit en promo 1+1 gratuit sinon assez cher

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Pas de liste des ingrédients

Tokyo - 2 years ago

Aucun détails des vit B. Dangereux si on prend d'autres compléments alimentaires

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com