Close

Reviews over: Good Good Sweet Stevia Zoetjes - 200 tabletten

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Good Good Sweet Stevia Zoetjes - 200 tabletten? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Good Good Sweet Stevia Zoetjes - 200 tabletten krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 3.3 op basis van 24 reviews.

Bekijk product
3.3(24)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

prima

Evileve - 4 years ago

Voor mij geen nare nasmaak aan dit zoetje.Meteen een grote voorraad aangelegd. :) wel iets duurder maar met een aanbieding gekocht. Helaas niet mogelijk om de dispenser te hervullen. Waar iedereen tegen aanloopt, soms blijven de zoetjes ergens in de dispenser hangen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niet lekker

Doeja - 4 years ago

Ik heb het gebruikt in de koffie. Ik vond het heel vies

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Brengt niet wat het belooft

THG - 7 months ago

Je hebt veel zoetjes nodig om enigszins iets te proeven (veel meer dan de standaard zoetjes)

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

zeer slechte dispenser

Eddy Verfaillie - 9 months ago

Reed een paar maal gekocht en altijd problemen met de dispenser. De zoetjes blijven gemakkelijk haperen. Nu bij de laatste aankoop komt er zelden een zoetstofje uit. Steeds kapot of blijft steken. Dit was onze laatste aankoop. Af te raden produkt.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Alternative

MarjoMons - 10 months ago

C est une chouette alternative au sucre. Je sens quand même une différence de goût mais contente de l avoir acheté car cela comble quand j ai besoin de sucré mon thé.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

goed product

paula - a year ago

gebruik ze al jaren, dat zegt genoeg lijkt me. Als het systeem van het doosje verandert zou dat nog fijner zijn.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Het betere zoetje

Jacqueline - a year ago

Bij low carb dieet is dit de beste keuze voor het zoetje in koffie en thee

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Bittere nasmaak

Angela - a year ago

Ik vindt de zoetjes een erg bittere nasmaak hebben. Nee zo wordt mijn thee of koffie er niet lekkerder van. Bah

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Prima product

Jolanda Pauli - 2 years ago

Ik gebruik het in de koffie en yohurt, het smaakt prima !

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Dispenser werd veranderd

Eefie - 2 years ago

De zoetjes zijn hetzelfde, de dispenser is 2 keer zo groot nu. Een onnodig groot formaat met veel loze ruimte en niet handig meer in bv een tas. De dispenser op de foto is nog de oude versie, dat was een prima reismodel. Daarom van 4 naar 3 sterren.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Valt tegen

Carla - 2 years ago

Deze zoetjes gekocht omdat ik de suikervrije stroop geweldig vind van dit merk. De zoetjes vallen mij echter tegen. Ze lossen niet goed op en eenmaal opgelost mengen ze niet met de koffie maar blijft het als een filmlaagje op de koffie liggen. De smaak is ook niet optimaal en anders dan suiker. De dispenser is, zoals al vaker gemeld, waardeloos. Te stroef en zoetjes blijven vaak hangen. Een schepje erythritol is veel lekkerder, het ziet eruit als suiker en smaakt als suiker, het beste alternatief. Alleen jammer dat de prijs veel hoger ligt.

Behulpzaam?

Lekker en hopelijk gezond!

Rebekah - 2 years ago

Ik vind de smaak prima. Ik gebruik ze zowel in warme als in koude 'thee'. Daar maak ik een soort ice-tea van. Ik heb wel de zoetjes in een los potje gedaan, omdat ik de dispenser al snel helemaal zat was. De zoetjes blijven daar veel in hangen. Het is prijzig, maar ik koop ze zoveel mogelijk in een aanbieding.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com