Close

Reviews over: Fytostar Saffratonine (30 Capsules)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Fytostar Saffratonine (30 Capsules)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Fytostar Saffratonine (30 Capsules) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.3 op basis van 10 reviews.

Bekijk product
4.3(10)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Super... heel blij mee

Alisha05 - 5 years ago

Ik gebruik het nu 2 weken en na een dag of 4 merkte ik al een duidelijk verschil.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Geen effect valdispert is beter

JolandaE - 3 years ago

Als je het in wilt nemen om je beter te voelen heeft het geen effect binnen een uur.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

goed produckt

joke bos - a year ago

ben erg tevreden met dit produckt het doet zijn werk

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heel veel Holland Barrett producten

Marja - 2 years ago

Ik kan moeilijk alle producten toevoegen daar het meer dan 25 verschillende zijn, ondanks slechte gezondheid werk ik 6 uur per dag wat zonder niet mogelijk zou zijn

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geen effect valdispert is beter

JolandaE - 3 years ago

Als je het in wilt nemen om je beter te voelen heeft het geen effect binnen een uur.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Helpt echt

Natalia eijkelenboo - 3 years ago

Ben er echt vrolijker door doet waar het voor is super blij mee

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastisch product

HolmandB20 - 3 years ago

Ik voel me er veel beter bij, met name geestelijk. Ben actiever en optimistischer

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Topper

Rossietje - 4 years ago

Sinds een maand gebruik ik ze en voel echt het verschil.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

super voor winterdip

michielgent - 4 years ago

gebruik deze reeds 2 jaar tijdens de winterdip, wat echt veel helpt. ik ga van een sip en leeg gevoel, naar een constant content gevoel. Enkel jammer dat saffraan zo duur is

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Na 6 weken merk Ik her verschil in mijn gemoedstoe

Martina20 - 4 years ago

Ik ben zo tevreden dat ik deze capsules voorlopig blijf gebruiken.

Behulpzaam?

Ik heb er baat bij

Elies - 4 years ago

Sinds 2 weken gebruik ik deze capsules. 1 in de ochtend. Mijn stemming voelt wat stabieler en ik ervaar meer rust in het hoofd. Het product vind ik wel prijzig voor het aantal capsules wat je er voor krijgt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super... heel blij mee

Alisha05 - 5 years ago

Ik gebruik het nu 2 weken en na een dag of 4 merkte ik al een duidelijk verschil.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com