Close

Reviews over: Floradix IJzer (147 Tabletten)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Floradix IJzer (147 Tabletten)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Floradix IJzer (147 Tabletten) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 72 reviews.

Bekijk product
4.7(72)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Eindelijk geen dreigende bloedarmoede meer

Talbotje - 3 years ago

Na jarenlang gekwakkeld te hebben met een laag Hb (dreigende bloedarmoede) is mijn Hb eindelijk op peil door het gebruik van de floradix tabletten. Fijn dat het een natuurlijk product is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

ik had er meer van verwacht

Voortan - 3 years ago

vorige maand gekocht nog even afwachten naar het resultaat

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Floradix

Lisa - 3 months ago

Kleine tabletten, makkelijk om te slikken. Fijne combi

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Uitstekend

Jan - a year ago

Ben zeer tevreden over duet product en hoop het nog lang te gebruiken

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Makkelijk in te nemen

Wiljac - a year ago

Goed van smaak en makkelijk in gebruik ,keurig verpakt

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Bien

Bon235 - 2 years ago

Très bien produits, recommandé,je préfère que le liquide

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Had betere resultaat verwacht.

Aslii - 2 years ago

Had eerst een heel goedkoop merk en toen was mijn ijzer waarde echt gedaald naar 6.5 Toen besloten Floradix te kopen. Netjes geslikt, veel citrusvruchten gegeten om het effect te versterken. Maar na een paar maanden was mijn ijzer waarde slechts gestegen naar 6.7 Toen ik Lucovitaal slikte was mijn ijzer waarde 7.4 Die ga ik hier dus weer bestellen!

Behulpzaam?

Extra ijzer

Sonja V - 2 years ago

Ik gebruik dit af en toe om mijn ijzergehalte wat te verhogen en verdraag deze producten goed.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

ik had er meer van verwacht

Voortan - 3 years ago

vorige maand gekocht nog even afwachten naar het resultaat

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede prijs, goed produkt!

Mw Elf - 3 years ago

Gebruik al jaren floradix! Een heel goed produkt bij vermoeidheid.Aanrader!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Eindelijk geen dreigende bloedarmoede meer

Talbotje - 3 years ago

Na jarenlang gekwakkeld te hebben met een laag Hb (dreigende bloedarmoede) is mijn Hb eindelijk op peil door het gebruik van de floradix tabletten. Fijn dat het een natuurlijk product is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima slikbare pillen

Wikkos - 3 years ago

Ik heb ze nu een paar weken. Nog geen nieuwe bloedtest gedaan dus geen idee wat t effect is, maar zal vast positief werken bij een tekort

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com