Close

Reviews over: Floradix Floravital Ijzer-Elixir met Vitaminen - 500ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Floradix Floravital Ijzer-Elixir met Vitaminen - 500ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Floradix Floravital Ijzer-Elixir met Vitaminen - 500ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 34 reviews.

Bekijk product
4.7(34)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Top product

Maddy2020 - 4 years ago

Al een paar keer gekocht, na een paar dagen merk je verschil. Meer energie

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

super product, eindelijk mn ijzer op peil

rita e - 5 years ago

Ik gebruik het nu al paar maanden, en mijn ijzer is op peil. Zonder nadelige gevolgen, wat je bij andere producten wel hebt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super goed product

Julien - 3 months ago

Echt een heel goed product, het slaat makkelijk aan👌wordt goed opgenomen in het lichaam!!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

Sanne - 5 months ago

Prima manier om extra ijzer binnen te krijgen, lekkere smaak, makkelijk te doseren met bijgevoegde maatdopje. Enige nadeel is dat de fles snel knoeit bij het inschenken

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig ptiduct

Janneke - 9 months ago

Onnodig bloedarmoede al die jaren. Eindelijk een prima product

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Geweldige toevoeging

Murielle - a year ago

We hebben het vorige maand gekocht, maar het is nog te vroeg voor een antwoord, werkt nog niet optimaal.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Kwaliteitsproduct - al jaren lang - top!

Louis - a year ago

Onlangs (weer) online gekocht tot volle tevredenheid.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

gekregen wat er beloofd is, alles onbeschadigd en correct

Aaltjo - a year ago

gekregen wat er beloofd is, alles onbeschadigd en correct

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Doet wat het moet doen!

Nicole - a year ago

Ik ben tevreden met het product en zou het opnieuw kopen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

de smaak is niet viies

piet - a year ago

een maand in gebruik begin er nu iets van te merken

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed product.

Siem en Corrie - a year ago

Wij gebruiken het al geruime tijd en het bevalt goed.

Behulpzaam?

Snelle werking!

Rebecca - a year ago

Ben heel te vreden en floradix werkte sneller dan ik dacht. Top

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com