Close

Reviews over: Faith In Nature Aloë Vera Body Wash - 400ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Faith In Nature Aloë Vera Body Wash - 400ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Faith In Nature Aloë Vera Body Wash - 400ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 13 reviews.

Bekijk product
4.7(13)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Lekker geurende body wash

Fafa72 - 5 years ago

Heb deze speciaal gekocht voor mijn dochter die een heel gevoelige huid heeft. Werkt perfect en ruikt heerlijk.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Zo dun als water

Falleke - 3 years ago

Ruikt lekker maar de zeep is zó dun dat je geen tijd hebt om de fles neer te zetten voordat het van je hard afloopt. Erg jammer. Wij gebruikte eerder een andere variant van dit merk die heel goed voldeed maar die helaas niet meer verkocht wordt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker natural Douchegel

Leanne - a year ago

Fijne Douchegel zonder sls, parabenen etc. Geur is lekker maar had iets subtieler gemogen

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een heel fijn product voor onder de douche

Niek - a year ago

Het voelt zacht aan, ruikt aangenaam, niet overheersend, en daarna is mijn huis heel zacht.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Geweldig product.

MaNa - a year ago

Ruikt lekker. Heel verfrissend. We gebruiken het graag.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fantastisch

Mary - 2 years ago

Wat een heerlijk schuim. Na het bad is je huid heerlijk zacht en glad.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zalig...

Isa1 - 3 years ago

Een weldaad voor de huid! Ecologisch en natuurlijk!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zo dun als water

Falleke - 3 years ago

Ruikt lekker maar de zeep is zó dun dat je geen tijd hebt om de fles neer te zetten voordat het van je hard afloopt. Erg jammer. Wij gebruikte eerder een andere variant van dit merk die heel goed voldeed maar die helaas niet meer verkocht wordt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Gewoon heel fijn!

Dhoofwijk - 4 years ago

Deze body wash ruikt erg lekker en schuimt fijn. Vind het gewoon erg prettige body wash.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

heerlijke geur

Peg73 - 4 years ago

Top product en super dat het niet op dieren wordt getest. Gebruik enkel nog douchegel van Faith in Nature.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super frais

Frog - 4 years ago

Gel douche très frais et agréable, ne laisse pas de dépôts sur la peau. Bon rapport qualité prix (j'ai profité en plus du +1 pour 1€)

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ze vindt het heerlijk ruiken en lekker schuimen.

Carina51 - 4 years ago

Ze is er nog steeds tevreden mee. Want dat heeft ze vertelt. Ik heb het cadeau gegeven.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com