Close

Reviews over: Ethique Proefpakket Voor Normaal Haar En Huid - 4 stuks

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Ethique Proefpakket Voor Normaal Haar En Huid - 4 stuks? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Ethique Proefpakket Voor Normaal Haar En Huid - 4 stuks krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 25 reviews.

Bekijk product
4.6(25)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fijn en handig product

Ginny43 - 4 years ago

De zeepjes bevallen heel goed, lekker zacht voor mijn huid en mijn haar volelt ook heel fijn aan. Het scheelt veel ruimte in de toilettas en makkelijk mee te nemen op reis.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Ruikt heerlijk, maar niet overtuigd

MejuffrouwJanssen - 3 years ago

Het is een feestje om te ruiken en ik hoopte echt een fijn natuurlijk alternatief gevonden te hebben voor mijn fles shampoo. Maar het is niet heel fijn in gebruik; het blokje veegt wat stroef over mijn haar en glipte soms uit mijn vingers. Mijn lange haar werd wel zeker schoon, maar mijn highlights werden gortdroog hiervan. Extra conditioner mocht ook niet baten. De body butter is te taai om lekker uit te smeren, maar perfect op de lippen in de winter. En de face wash is prima, deze droogt niet uit. Ik kon 3-4 weken met het pakketje doen.

Behulpzaam?

Fijne zeepjes!

M2626 - 3 years ago

Vooral de shampoo en conditioner zijn erg fijn en doet veel goeds voor mijn haar. Alleen de bodylotion vind ik onhandig in gebruik doordat het stroef aanvoelt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkt goed. Erg tevreden.

Wendy 82 - 3 years ago

Neemt weinig plek in beslag en werkt goed. Duurzamer omdat 1 zeepje gelijk staat aan 5 petflessen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ruikt heerlijk, maar niet overtuigd

MejuffrouwJanssen - 3 years ago

Het is een feestje om te ruiken en ik hoopte echt een fijn natuurlijk alternatief gevonden te hebben voor mijn fles shampoo. Maar het is niet heel fijn in gebruik; het blokje veegt wat stroef over mijn haar en glipte soms uit mijn vingers. Mijn lange haar werd wel zeker schoon, maar mijn highlights werden gortdroog hiervan. Extra conditioner mocht ook niet baten. De body butter is te taai om lekker uit te smeren, maar perfect op de lippen in de winter. En de face wash is prima, deze droogt niet uit. Ik kon 3-4 weken met het pakketje doen.

Behulpzaam?

Tof om uit te proberen

Evlyny - 3 years ago

Omdat ik slechte ervaringen heb met shampoo bars en toch graag verpakkingsloos wil gaan, is dit proefpakket ideaal. Ik ben ook helemaal verkocht! Zeer goede shampoobar en conditionerbar, plasticvrij en zonder troep, zal nu m'n nieuwe go to treatment worden

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Het voldoet aan de verwachtingen

Helma59 - 3 years ago

Ik heb dit gekocht naar aanleiding van het tv programma voor een duurzame wereld

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Waardig plasticloos alternatief

W van Dam - 4 years ago

Vorige maand aangeschaft, al de 4 samples uitgeprobeerd. Met name zeer tevreden over de shampoo en conditioner. Heb een gevoelige hoofdhuid, die snel reageert, maar deze shampoo werd prima geaccepteerd en houdt m'n hoofdhuid rustig. Haar wordt er niet stug van. Ruikt lekker, niet overdreven aanwezig. Schuimt goed. De shampoo sample ging 8 wasbeurten mee (heb wel lang&veel haar), conditioner sample zelfs langer. Gezichtreiniger prima te gebruiken met wat water, lijkt. Voelt zacht aan. Maar zeep icm water op het gezicht is gewoon niet zo mijn ding, merk ik. Dus deze sample gebruik ik nu voor onder de douche voor rest van het lichaam. Body butter lukt mij alleen wanneer het lichaam halfdroog is, vergt wat timing. Is erg vet, en blijft dat ook een heel aantal uur, waar ik niet altijd behoefte aan heb (bv onhandig bij panty). Ook wat lastig van de handen af te krijgen. Ruikt erg lekker naar combi sinaasappel/vanille.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel fijn en ruimte besparend

Sylliegirl - 4 years ago

Wat een fijne oplossing tegen de bergen plastic afval die we tegenwoordig veroorzaken.. en ook nog eens ruimte besparend in mijn vakantie-toilettafel..

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk eenvoudig en functioneel

Marijkelisa - 4 years ago

Wat een leuk product: shampoo reinigt goed en de conditioner bar voedt. Je kunt best vaak me deze kleine blokjes. Het body blokje moet ik nog uitprinten. Facereiniger is mild en prettig op de huid

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super fijne bars

Schapenkop - 4 years ago

De shampoo en conditioner bars zijn heel goed. Ik was al tijden op zoek naar bars voor mijn haar en deze maken mijn haar niet droog. Ik ga zeker de grote verpakking kopen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed voor het milieu én jezelf

JudyW - 4 years ago

Superfijn proefpakket om uit te proberen en een mooie manier om ook het milieu te ondersteunen. Vooral enthousiast over de shampoo en gezichtsreiniger. De structuur is heel fijn en de producten ruiken heerlijk.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com