Close

Reviews over: Ecodenta Multifunctional Toothpaste - 100ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Ecodenta Multifunctional Toothpaste - 100ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Ecodenta Multifunctional Toothpaste - 100ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 11 reviews.

Bekijk product
4.7(11)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Schone tanden met een natuurlijk product.

stefaloena - 4 years ago

Erg blij met deze tandpasta. Dit is mijn eerste ecodenta tandpasta die ik gebruik. Voornaamste reden om over te stappen was omdat ik het idee heb dat dit natuurlijker is dan alle 'chemische' varianten bij de standaard drogisterijen. Tandpasta is wat steviger van structuur, maar dit helpt eigenlijk alleen maar om verspilling tegen te gaan. Heeft een aangename smaak. Voelt ook niet zo 'heftig' aan als gewone tandpasta. Tube ligt fijn in de hand, goede draaidop, makkelijk te doseren.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Fijne tandpasta, zonder rotzooi

Annet - 2 years ago

Gebruik de ecodenta tandpasta al jaren. Geen rommel toegevoegd, zoals plastics en aluminium, maar wel met fluoride, wat ik belangrijk vind. Deze variant is heel zacht, daarom ook geschikt voor mijn klein kinderen. Met

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed

Relinde - 9 months ago

Goed voor gevoelige tanden en droge mond en heeft een frissere smaak.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Wat een fantastisch product!

Diana - a year ago

Ik kop altij "ecodenta" tandpasta en ik ben tevreden.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

zacht, fris & reinigend

roos315 - a year ago

de tandpasta laat een milde frisheid in de mond en is niet heel sterk "verkoelend" zoals andere tandpasta's, het maakt de tanden schoon, voor mij is het een aangenaam product.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Eco denta

Flamant Marie - a year ago

Très bon produit agréable au goût et sans produits nocifs !

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

natuurlijke ingredienten

natas74 - 2 years ago

Heel fijne tandpasta , lekker fris, beschermt goed, gladde tanden en door de natuurlijke ingredienten voor mij top!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne tandpasta, zonder rotzooi

Annet - 2 years ago

Gebruik de ecodenta tandpasta al jaren. Geen rommel toegevoegd, zoals plastics en aluminium, maar wel met fluoride, wat ik belangrijk vind. Deze variant is heel zacht, daarom ook geschikt voor mijn klein kinderen. Met

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

dentifrice agréable composition intéressante

argousier - 3 years ago

texture et goût agréable, composition avec plantes intéressante

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Schone tanden met een natuurlijk product.

stefaloena - 4 years ago

Erg blij met deze tandpasta. Dit is mijn eerste ecodenta tandpasta die ik gebruik. Voornaamste reden om over te stappen was omdat ik het idee heb dat dit natuurlijker is dan alle 'chemische' varianten bij de standaard drogisterijen. Tandpasta is wat steviger van structuur, maar dit helpt eigenlijk alleen maar om verspilling tegen te gaan. Heeft een aangename smaak. Voelt ook niet zo 'heftig' aan als gewone tandpasta. Tube ligt fijn in de hand, goede draaidop, makkelijk te doseren.

Behulpzaam?

heerlijk fris en lekker

monique de ruiter - 4 years ago

Ik heb dit product nu voor de tweede keer ingekocht, en meteen 4 tubes gekocht omdat deze tandpasta mij prima bevalt. hij smaakt goed heeft fluoride erin en is met de fijne korting van Holland en Barret niet duur.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Très bien

Bettyboop - 4 years ago

Je viens de l essayer et il me convient très bien. Goût agréable.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com