Close

Reviews over: Dr. Organic Slakkengel Oogserum - 15ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Dr. Organic Slakkengel Oogserum - 15ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Dr. Organic Slakkengel Oogserum - 15ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 3.9 op basis van 9 reviews.

Bekijk product
3.9(9)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

It feels very good in moisturizing effect

yan zhang - a month ago

It feels very good in moisturizing effect I will continue to use

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Heftige allergische reactie

Marieke - a year ago

Tegelijk de face en eye serum aangebracht. De volgende dag was mijn hele gezicht dik en rood en ik zat onder de uitslag. Dit heeft een week geduurd! Mijn tip: probeer eerst een klein beetje aan de binnenkant van je pols en wacht een dag. Had ik dat ook maar gedaan.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

It feels very good in moisturizing effect

yan zhang - a month ago

It feels very good in moisturizing effect I will continue to use

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heftige allergische reactie

Marieke - a year ago

Tegelijk de face en eye serum aangebracht. De volgende dag was mijn hele gezicht dik en rood en ik zat onder de uitslag. Dit heeft een week geduurd! Mijn tip: probeer eerst een klein beetje aan de binnenkant van je pols en wacht een dag. Had ik dat ook maar gedaan.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

fijn produkt

f2hcglasbergen - 3 years ago

Ben redelijk tevreden. De creme laat wat vet over.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Dit product gebruik ik al jaren .de fijne lijntjes

Rliebe - 3 years ago

Ik heb altijd tubetje op voorraad .jammer niet altijd een aanbieding

Behulpzaam?

Geweldig product

Anoniem - 4 years ago

Ik ben nu aan mijn derde tube bezig en ik zal dit blijven gebruiken. Mijn rimpels rond de ogen zijn verzacht en ik sta nooit meer met gezwollen ogen op. Je kan de crème zowel boven als onder je ogen gebruiken zonder irritatie. Ik ben fan !

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goeie oogcreme

Nasch - 4 years ago

Aangename textuur Huid voelt gevoed aan Helpt tegen wallen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zacht om te smeren, heel tevreden

Dolphin111 - 4 years ago

Pas gekocht en nog mee bezig, zacht om e smeren en is nog af te wachten hoe resultaat verder afloopt

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

fantastisch

Mona65 - 4 years ago

fijne emulsie voor onder de ogen. smeert goed uit en voelt goed.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk product

Caro1 - 4 years ago

De Snail Gel voor onder je ogen is een heerlijk product. Mijn huid voelt heel fijn aan en dat al na een paar dagen gebruik. Een echte aanrader.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com