Close

Reviews over: Dr. Organic Roos Oogserum - 15ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Dr. Organic Roos Oogserum - 15ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Dr. Organic Roos Oogserum - 15ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.3 op basis van 8 reviews.

Bekijk product
4.3(8)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Beste eyeserum tot nu toe!

Denise Octo - 4 years ago

Paar weken geleden dit serum besteld (ik gebruikte al andere van dr. Organic) maar had toch behoefte aan nog meer vochtinbrengend. Dit is het eerste product dat echt mijn extreem droge huid onder de ogen transformeert naar een frisse en stralende huid.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Nog ff aanzien betreft resultaat

Joyce1962 - 4 years ago

Ik ben het produkt resent gaan gebruiken, maar t voelt goed!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Leuke structuur

Karolina - 3 years ago

Tevreden met aankoop leuke structuur!!!!!!!!!!!!!!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker zacht oogserum

Pillenslikker - 4 years ago

Dit serum voelt heel zacht rond je ogen en ik heb hier geen geïrriteerde ogen van. Of het tegen oogrimpeltjes werkt is nog afwachten, maar het voelt goed.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Nog ff aanzien betreft resultaat

Joyce1962 - 4 years ago

Ik ben het produkt resent gaan gebruiken, maar t voelt goed!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product.

maria123456 - 4 years ago

Het is makkelijk in te smeren, het plakt niet, je ogen worden fris en gehydrateerd.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Beste eyeserum tot nu toe!

Denise Octo - 4 years ago

Paar weken geleden dit serum besteld (ik gebruikte al andere van dr. Organic) maar had toch behoefte aan nog meer vochtinbrengend. Dit is het eerste product dat echt mijn extreem droge huid onder de ogen transformeert naar een frisse en stralende huid.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Streelzachte verzorging

Tina1 - 4 years ago

Sinds 2 weken gebruik ik dit serum 2x/dag en ik ben er ontzettend tevreden over : het smeert goed uit, voelt zacht aan en ruikt lekker. Ik gebruik het in combinatie met het gezichtsmasker en de dagcrème voor een totaalverzorging. Geen last van uitslag of jeuk zoals bij sommige andere merken dus ik kan het alleen maar aanraden!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Erg fijn product

JackieL - 4 years ago

De creme smeert goed uit en de ogen worden zacht en soepel!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zacht voor rond de ogen

Anoniem - 5 years ago

Ik heb dit product nu ongeveer 2 weken gebruikt en mijn huis voelt zacht aan. Over de werking op lange termijn kan ik nog nets zeggen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com