Close

Reviews over: Dr. Organic Roos Gezichtsserum - 30ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Dr. Organic Roos Gezichtsserum - 30ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Dr. Organic Roos Gezichtsserum - 30ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 26 reviews.

Bekijk product
4.7(26)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Vooral in de koude periode een fijn product

Soraya M - 3 years ago

Ik gebruik dit serum nu een paar weken. Normaalgesproken heb ik een vette huid, maar in de winter heeft mijn huid wel extra voeding nodig. Dit is in de winter precies goed, zeker in combinatie met de Roos otto dagcreme. Ik krijg er ook geen glimneus van, wat al heel gauw het geval is. Zal in de zomer waarschijnlijk net iets te vet zijn. Dan gebruik ik Tea Tree oil control lijn. Dat is echt een hele fijne lijn voor de vette huid. Ik heb sinds het gebruik van die lijn nauwelijks meer onzuiverheden.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

ruikt heerlijk

Mclaire - 4 years ago

ruikt heerlijk en is heel zacht. Niet te dicht bij de ogen komen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Superfijne serum

Akkie Geukens - 3 months ago

Ik gebruik deze als enige gezichtverzorging, dus zonder crème oid. Ruikt heerlijk, verzorgt goed en helpt en verzacht ook bij kleine huidirritatie of verbranding door de zon

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Superproduct

Jada - 3 months ago

Gebruik 't nu bijna 'n jaar. Voor mij werkt 't iig zeer goed!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne gezichtsolie

Carla W - 4 months ago

Fijne gezichtsolie. Ik gebruik het om de dag voor het slapen gaan. De volgende ochtend ziet mijn huid er glad uit en gezond uit

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lovely serum

Benedetta - 2 years ago

I am using this serum since two years now and I love it. My Skin is firmer, hydrated and smooth like a rose petal (silk/velvet like). I love it!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijne olie voor in de avond

Anoniem - 2 years ago

Mooie mix van zinvolle ingredienten. Voor zover ik kan zien geen schadelijke toevoegingen. Geur is prettig rozenachtig. Ik gebruik deze olie (ik noem het geen serum want het bestaat bijna volledig uit olieen en volgens mij is een serum doorgaans lichter van substantie) voor het slapengaan. even laten intrekken, Ik ben tevreden.

Behulpzaam?

super

tanja - 2 years ago

ruikt suptiel, droogt snel op, smeert goed uit. Echt een heel fijn serum

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

heel tevreden over dit product

anna - 2 years ago

bijzonder prettig product, zeker aan te bevelen!!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Superfijn serum!

Ell78 - 3 years ago

Gebruik dit serum nu een poosje en maakt mijn huid een stuk minder droog en ‘trekkerig’ en het ruikt ook nog eens ontzettend lekker. Bovenop de dop zit een heel handig pompje waardoor het pipetje vanzelf gevuld wordt met het serum.

Behulpzaam?

Vooral in de koude periode een fijn product

Soraya M - 3 years ago

Ik gebruik dit serum nu een paar weken. Normaalgesproken heb ik een vette huid, maar in de winter heeft mijn huid wel extra voeding nodig. Dit is in de winter precies goed, zeker in combinatie met de Roos otto dagcreme. Ik krijg er ook geen glimneus van, wat al heel gauw het geval is. Zal in de zomer waarschijnlijk net iets te vet zijn. Dan gebruik ik Tea Tree oil control lijn. Dat is echt een hele fijne lijn voor de vette huid. Ik heb sinds het gebruik van die lijn nauwelijks meer onzuiverheden.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig

Magnificat - 3 years ago

Dit is een heerlijk serum. Het verzacht lijntjes en maakt mijn huid soepel. Voor het slapen op een schone huid aanbrengen met je vingertoppen en licht inmasseren. Het trekt snel in. 's Morgens met koud water je gezicht wassen en de dag kan beginnen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com