Close

Reviews over: Dr. Organic Hemp Oil Body Wash - 250ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Dr. Organic Hemp Oil Body Wash - 250ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Dr. Organic Hemp Oil Body Wash - 250ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 31 reviews.

Bekijk product
4.7(31)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Super product

erdjen96 - 5 years ago

Lekker verzachtende en goed ruikende body wash. Ik heb zelf vaak wel last van wat droge plekken op mijn huid en deze body wash verminderd dit heel goed.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Geen prettige geur

Eefie - 2 years ago

Uit deze serie niet de beste geur, ik vind hem muf. Niet om een verkwikkende douche in te nemen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk voor je huid en je hebt er weinig van nodig

Kim2107 - a year ago

Wij gebruiken dit product al jaren. Heerlijk voor een droge huid

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk produkt

dolfijn - a year ago

Heb deze Body Wash al meerdere malen gekocht en had laatst een ander merk gekocht, maar ben weer blij dat ik deze Body Wash heb. Het heeft zo'n fijne, subtiele geur. Helemaal geweldig!!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

makelijke vorm van de fles

willemien - a year ago

shampoo geeft een goed resultaat, ruikt fris, shuimt voldoende en niet te veel

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heel mijn gezin is tevreden.

MaNa - a year ago

De moeite waard. Ik schep er tegen mensen over op.

Behulpzaam?

Fris

Sonjacanaria - a year ago

Frisse geur en zacht in gebruik. Ook weinig van nodig want schuimt redelijk wat.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

goede douch shampoo hennep ook goed voor de huid

frans - 2 years ago

koop dit altijd zeer goed voor huid en het is natuur product

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Geen prettige geur

Eefie - 2 years ago

Uit deze serie niet de beste geur, ik vind hem muf. Niet om een verkwikkende douche in te nemen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Maakt je huid lekker zacht en soepel

Claudiakaddy - 3 years ago

Maakt je huid lekker zacht en soepel. Ook de geur is aangenaam.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke douchegel

MwdeHaas - 3 years ago

Ruikt heerlijk, droogt de huid niet uit en doet wat hij moet doen. Wel erg prijzig voor een douchegel.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

alles ok

wilnck - 3 years ago

ben tevreden met dit product er volgt zekers nog een volgende keer

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com