Close

Reviews over: Delicious Melk & Honing Bonbons (130gr)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Delicious Melk & Honing Bonbons (130gr)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Delicious Melk & Honing Bonbons (130gr) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 10 reviews.

Bekijk product
4.8(10)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heel goed product

HansK - 4 years ago

Was ze al vergeten tot dat ik een reportage zag over melk en honing bonbons, die ik van vroeger kende, ben ik op zoek gegaan en kwam bij Holland en Barret terecht en daar zijn ze te krijgen, de smaak is nog net als vroeger heerlijk.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Gezonde produkten

Maria - a year ago

Ik ben zeer tevreden ,lekker en gezonde produkten en gezellige winkelen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk

Josephine - a year ago

Ik koop dit al jaren en bof dat ik bijna overal een filiaal vind dus altijd een voorraadje heb

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Honing melk snoepjes

Samira - a year ago

Heel lekker en mensen vonden dat ook die ik ook gaf

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Een prima tussendoortje.

Anna - a year ago

Een heerlijk honingsnoepje die we al een paar jaar af en toe gebruiken en die we meenemen als we een dipje krijgen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Gezonde produkten

Maria - a year ago

Ik ben zeer tevreden ,lekker en gezonde produkten en gezellige winkelen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk on de mond, krijg je weer slijm in de mond

Joyce - 2 years ago

Ik gebruik dit al langer, dan heb ik het idee, dat ik "gezond" snoep

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Jammie!

Karin - 2 years ago

Deze snoepjes smaken heel lekker, vooral door de kern van honing. Ze zijn helemaal niet te zoet.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Gezond, bijna geen suiker en nog lekker ook!!!!

jantje - 2 years ago

Koop het al jaren en kan eigenlijk niet zonder; geen kriebelende keel meer!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een super lekker zacht honing snoepje. Echt een topper.

Gerrit1954 - 3 years ago

Wij hebben 10 zakjes gekocht....zegt genoeg toch...

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk

Der34 - 4 years ago

Als ik trek in zoetigheid heb neem ik er een heerlijk.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel goed product

HansK - 4 years ago

Was ze al vergeten tot dat ik een reportage zag over melk en honing bonbons, die ik van vroeger kende, ben ik op zoek gegaan en kwam bij Holland en Barret terecht en daar zijn ze te krijgen, de smaak is nog net als vroeger heerlijk.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com