Close

Reviews over: De Tuinen Ylang Ylang Essentiële Olie - 10ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Ylang Ylang Essentiële Olie - 10ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Ylang Ylang Essentiële Olie - 10ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.3 op basis van 37 reviews.

Bekijk product
4.3(37)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Het ruikt heerlijk!

Dilara38 - 4 years ago

Ik heb dit laatst gekocht en het ruik heel lekker. Het ruimt een beetje bloemig.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

De meest stinkende Ylang Ylang ooit!

Ismolders - 5 years ago

Als ik denk aan Ylang Ylang denk ik aan een heerlijke geur. Ik verheugde me erop om deze geur in mijn nieuwe aromalamp te verspreiden. Toen ik het flesje opende rook ik al dat dit niet mijn favoriete geur zou zijn maar in de aromalamp was het nog erger! Het ruikt naar mijn idee meer naar lelietjes van dalen, ik vind het echt geen aanrader.

Behulpzaam?

Perfect

Anoniem - 9 months ago

Ik heb dit vorige maand gekocht en ben tevreden ermee

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Essential oil for holistic healing

Nya - a year ago

Good quality, great smell - very fragrant essential oil. Bought it to use on my skin

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geuren

Christine - a year ago

De geur die de machine verspreidde, beantwoordde niet helemaal aan hoe het product in het flesje rook. Kwestie van doseren, allicht, maar dan nog niet de juiste dosering gevonden.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Lijkt verdund

Eefie - 2 years ago

Een vaste waarde is deze olie. Echter zowel de vloeistof als geur lijken verdund. Gevolg is dat de olie beter druppelt, de geur lijkt er sneller af.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Sauna

Christiane - 2 years ago

Ik gebruik de olie in een ir sauna. Werkt er prima in een verdamper.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geen goeie flesjes

Sabine Vb - 3 years ago

Product zelf niets op aan te merken. Snelle levering ook. Alleen het druppelen gaat zeeeeeer traag. Van de 6 flesjes olie die ik kocht werkt er eigelijk maar eentje naar behoren. Dat is wel jammer

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Viel beetje tegen.

Huizen - 3 years ago

Het is een kwestie van smaak. Heb zo,n verdamper en ben verschillende luchtjes aan het proberen. Deze viel beetje tegen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer goede etherische oliën van de tuinen

Emelie - 3 years ago

Zeer goede etherische oliën. Uitstekende prijs/kwaliteit.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed, fijne zachte geur

Yotuin - 4 years ago

Ik kende het al, en nu voor het eerst via jullie aangekocht, het product bevalt zeker

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke geur

Joyce Hoenen - 4 years ago

Ik gebruik de olie in combinatie met andere geuren in de diffuser, heerlijk!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com