Close

Reviews over: De Tuinen Wellness Tsubaki & Kersenbloesem Handlotion - 150ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Wellness Tsubaki & Kersenbloesem Handlotion - 150ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Wellness Tsubaki & Kersenbloesem Handlotion - 150ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 18 reviews.

Bekijk product
4.6(18)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heerlijke geurende handlotion

Aari - 3 years ago

Gezien de lage prijs van deze handlotion had ik er niet veel van verwacht maar ik ben zeer verrast. Het hydrateert de handen redelijk goed. Op gebied van hydratatie zijn er betere maar dit is zeker niet de slechtste. Je handen zijn na het insmeren niet te vettig. Ik vind het fijn dat het met een pompje komt. Dat maakt het zeer makkelijk in gebruik maar het beste aan deze handlotion is de geur. Na het insmeren ruiken je handen zo lekker. Het lijkt alsof je er parfum op hebt gesprayed. Zojuist twee extra flesjes besteld. Mijn vriend en ik zijn groot fan!

Behulpzaam?

Meest kritische review

Ruikt heel lekker

Anita22 - 4 years ago

Deze handlotion ruikt heerlijk, trekt goed in, makkelijk te doseren door het pompje. Aangezien ik zeer droge handen heb, werkt deze product bij mij niet zo goed. Ik ben nog steeds zoekende naar een goed verzorgende handcrème/handlotion.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeker een aanrader!

Lotte - a month ago

Ik kwam deze handcrème tegen in de Holland & Barret toen ik een uitstapje deedt naar Rotterdam. Hij ruikte zo lekker en was zo zacht voor mijn handen in die winter kou dat ik hem gelijk heb besteld online en opgehaald bij mij in de buurt in Etten-Leur. Er zat maar liefst meer dan 50% korting op! Echt een steal. Ik heb veel vrienden verteld dat handcrème eigenlijk best wel een goede aanschaffing is.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Blij mee!

JoAn - 3 months ago

Fijne handcrème met een heerlijke geur en zuinig in gebruik, top!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel fijne handlotion

Mireille - 8 months ago

Erg tevreden, fijne handlotion en het ruikt ook nog eens lekker.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top product

B Rauf - 9 months ago

Werkt heel goed, niet plakkerig , wordt heel snel door de huid opgenomen en ruikt heerlijk

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

ben er heel blij mee

resi - 2 years ago

mijn handen worden heel lekker zacht hiermee.ook de nagelriemen worden hiermee goed behandeld.ik heb altijd hele droge handen.trekt goed in de huid en voelt en ruikt lekker

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Ruikt lekker

Christel - 2 years ago

Gekocht voor op 't aanrecht, ruikt zalig en goede verzorging

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Makkelijk in gebruik

Petra - 2 years ago

Deze hand crème is fijn in gebruik en ruikt zo lekker.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijke geurende handlotion

Aari - 3 years ago

Gezien de lage prijs van deze handlotion had ik er niet veel van verwacht maar ik ben zeer verrast. Het hydrateert de handen redelijk goed. Op gebied van hydratatie zijn er betere maar dit is zeker niet de slechtste. Je handen zijn na het insmeren niet te vettig. Ik vind het fijn dat het met een pompje komt. Dat maakt het zeer makkelijk in gebruik maar het beste aan deze handlotion is de geur. Na het insmeren ruiken je handen zo lekker. Het lijkt alsof je er parfum op hebt gesprayed. Zojuist twee extra flesjes besteld. Mijn vriend en ik zijn groot fan!

Behulpzaam?

fijn product

bertha10 - 3 years ago

ik heb dit product gekocht zonder dat ik wist dat er een sterke geur aanzit, verder voldoet dit porduct

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke handlotion.

Helenas - 4 years ago

Zalig product. Strekt goed in en ruikt heerlijk. Zonder parabenen etc. Echt een aanrader.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com