Close

Reviews over: De Tuinen Wellness Monoï & Frangipani Handlotion - 150ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Wellness Monoï & Frangipani Handlotion - 150ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Wellness Monoï & Frangipani Handlotion - 150ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 21 reviews.

Bekijk product
4.5(21)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heerlijke geur en trekt goed in

Linda67 - 4 years ago

Niet te vet en toch goed verzorgend wat in deze tijd van het vele handen wassen erg fijn is. Zalige geur en handig pompje

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Slechte uitvoering en geur.

irma - 2 years ago

Weggegeven. Werkt niet voor een huid die snel droog wordt. De geur wordt na een half uurtje muf.

Behulpzaam?

Fijne handcreme

Jet - 17 days ago

Handig pompje, wel duur in verhouding tot inhoud. Ik had een kortingsbon, met ik zou normaal niet de prijs ervoor betalen.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Blij mee!

JoAn - 3 months ago

Fijne handcrème met een heerlijke geur en zuinig in gebruik, top!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekkerruikende handcreme

Jacky70 - 4 months ago

Fijne handcreme voor elke dag. Ik vind de geur zo lekker. Goed om op voorraad te hebben. Het pompflesje is ook handig.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product.

Anneke - 10 months ago

Ik heb dit product vorige maand gekocht en ben er zeer tevreden mee. Het smeert goed uit, en trekt goed in. De geur is wel wat sterk.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Ruikt heerlijk

Kina - a year ago

Ruikt heerlijk en zit in een mooi flesje. Droogt handen niet uit.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Slechte uitvoering en geur.

irma - 2 years ago

Weggegeven. Werkt niet voor een huid die snel droog wordt. De geur wordt na een half uurtje muf.

Behulpzaam?

Prima lotion

RBrontsema - 3 years ago

Het is een fijne crème om je handen regelmatig mee in te smeren. De geur is subtiel en blijf je (aangenaam) ruiken. Een keer pompen is voldoende. Als je handen nog vochtig zijn, blijft het langer op je huid liggen. Dus even wachten en dan insmeren, dan trekt het snel in. De crème mag iets dikker, maar omdat het in een pompje zit, kan het ook niet te dik zijn. Al met al een aanrader.

Behulpzaam?

Heerlijke handlotion

Elina - 3 years ago

Houdt mijn handen lekker zacht, zonder dat ze vettig worden

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk!

M1990 - 4 years ago

Heerlijk in gebruik, 1x drukken en je hebt genoeg voor heerlijk zachte handen, trekt snel ik, en de geur blijf je subtiel ruiken wat ik heerlijk vind!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke geur en trekt goed in

Linda67 - 4 years ago

Niet te vet en toch goed verzorgend wat in deze tijd van het vele handen wassen erg fijn is. Zalige geur en handig pompje

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com