Close

Reviews over: De Tuinen Sinaasappel Essentiële Olie - 30ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Sinaasappel Essentiële Olie - 30ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Sinaasappel Essentiële Olie - 30ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 74 reviews.

Bekijk product
4.6(74)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Zelfs in de stofzuiger...!

KATRIENTJE2 - 4 years ago

Heerlijk in de sauna, maar ook op een watje in de stofzuiger. Wèl aanzetten natuurlijk...

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

is geen zoete sinaasappel maar mandarijn

Annabel - 4 years ago

het product in de fles is niet het zelfde als vermeld als nederlandse benaming. de latijnse naam klopt wel nl citrus reticulata, overgens het zelfde als wat in de flesjes zit met de benaming "mandarijn", maw de flesjes mandarijn en sinaasappel bevatten dezelfde substantie wat boerenbedrog is; zoete sinaasappel is weldegelijk een andere olie nl Citrus sinensis

Behulpzaam?

Energieke positieve geur

Karin - 24 days ago

Fijne energieke positieve geur. Gebruik druppels in de was.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Snelle levering , mooie geur.

PArdai - 2 months ago

Hey ruikt lekker en makkelijk te mengen met Bergamot

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Vriendelijk personeel.

Roos - 3 months ago

Uitstekende vriendelijke service zowel in de winkel en klantenservice per telefoon.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

perfect product

Marleenvdd - 6 months ago

voldoet zeker aan wat verwacht, stevige geur, goed voor een geurverstuiver

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product, maar de druppelaar is iets te scheutig. Moet iets minder royaal.

Ank - 10 months ago

Wij kopen deze essentiële oliën graag, en het assortiment is uitgebreid.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk

MGK - a year ago

Ik hoop deze verfrissende geur nu al een paar jaar, het geeft een beetje een zomers gevoel. En ik sla mijn slag als er een goeie aanbieding is.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Lekker geur

Willy - a year ago

Ben d'r tevreden mee doet zijn werk zal iedereen het aanrafen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Tien

Maiky - a year ago

Super zijn ze ruiken goed is een aanrader geen spijt van

Ja, ik raad dit product aan.

Gratis getest via ons testpanel voor klanten

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne olie!

Bea - a year ago

Fijne olie met echte sinaasappelgeur, die makkelijk uit het flesje druppelt.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fris

Dirk - a year ago

Heerlijke frisse geur en ruikt echt na sinnasappel. Gebruik het in mij stofzuigerzak ivm de geur doir dieren teverminderen en in mijn verwarmings bakken. Echt tevreden over de geur.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com