Close

Reviews over: De Tuinen Korenbloesem Lotion - 150ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Korenbloesem Lotion - 150ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Korenbloesem Lotion - 150ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 3.8 op basis van 9 reviews.

Bekijk product
3.8(9)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Love it!

Anneke de Boer - 2 years ago

Reinigt en haalt de make -up makkelijk van het gezicht. Is mild voor de ogen en zacht voor je huid. Geen ander product meer voor mij.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Kan geen waterproof make up verwijderen

DH96 - 4 years ago

Ik was op zoek naar een olie waarmee ik waterproof mascara mee kan verwijderen. Op aanraden van een vriendelijke verkoopster heb ik dit product mee naar huis genomen. De gebruiksaanwijzing van het product heb ik opgevolgd en daarnaast nog vele andere manieren geprobeerd, maar helaas werkte het allemaal niet. Alleen door hard te schrobben met een wattenschijfje krijg ik met geluk de helft van mijn make up eraf. En dat is dus iets wat ik niet wil met de gevoelige huid rond mijn ogen. Met olijfolie van de supermarkt kan meer make up verwijderen dan met dit product.

Behulpzaam?

Fijne lotion

TMV - 4 months ago

Fijn en haalt makeup er goed af. Voelt zacht aan voor de huid

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zacht voor de huid

Vera - 6 months ago

Zachte cleaning. Ik heb de korenbloem genomen maar ik vind de geur minder

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Love it!

Anneke de Boer - 2 years ago

Reinigt en haalt de make -up makkelijk van het gezicht. Is mild voor de ogen en zacht voor je huid. Geen ander product meer voor mij.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Een top product!!

Annie - 2 years ago

Koop niets anders meer om mijn ogen schoon te maken !

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bevalt goed

Dries - 3 years ago

Vanwege kleverige nogal agressieve oogdruppels 3 keer per dag nodig om resten uit wimpers en van oogleden te verwijderen. Deze lotion werkt beter dan water waardoor mijn oogleden minder geïrriteerd raken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima alternatief voor make-up remover

Evavk - 3 years ago

Ik kreeg dit geadviseerd als alternatief voor (niet-waterproof) make-up remover en gebruik het nu al ongeveer een jaar. Het bevalt me erg. Het kan soms wat zwart achterlaten, maar dit verwijder ik rondom mijn ogen met jojoba olie.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Verwijdert geen make-up

Sam156368854 - 3 years ago

Gekocht op aanraden van de verkoopster. Helaas verwijdert het geen waterproof mascara (geprobeerd: Estée Lauder, mabeline, L’Oréal en Chanel). Ik zocht specifiek naar een product vrij van parabenen, sulfaten etc. De lotion ruikt voor mij aangenaam maar omdat het niet werkt toch maar weggegooid en weer terug naar m’n oude vertrouwde merk.

Behulpzaam?

Kan geen waterproof make up verwijderen

DH96 - 4 years ago

Ik was op zoek naar een olie waarmee ik waterproof mascara mee kan verwijderen. Op aanraden van een vriendelijke verkoopster heb ik dit product mee naar huis genomen. De gebruiksaanwijzing van het product heb ik opgevolgd en daarnaast nog vele andere manieren geprobeerd, maar helaas werkte het allemaal niet. Alleen door hard te schrobben met een wattenschijfje krijg ik met geluk de helft van mijn make up eraf. En dat is dus iets wat ik niet wil met de gevoelige huid rond mijn ogen. Met olijfolie van de supermarkt kan meer make up verwijderen dan met dit product.

Behulpzaam?

Fijn product voor een goed gereinigde huid!

Annetvk - 5 years ago

Erg tevreden over dit product! Het reinigt de huid zeer goed en geeft een fris verzorgend en zacht gevoel! Nieuwe aanwinst in de huidverzorging lijn van Holland & Barrett

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com