Close

Reviews over: De Tuinen Geranium Essentiële Olie - 10ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Geranium Essentiële Olie - 10ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Geranium Essentiële Olie - 10ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.9 op basis van 21 reviews.

Bekijk product
4.9(21)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heerlijk product , koop het al jaren.

Jackies - 4 years ago

De essentiële oliën van de Tuinen zijn geweldig. Geranium is een heel prettige geur : gebruik het in een brander , geeft fijne sfeer overdag in huis.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Fijn product

Joyce Hoenen - 4 years ago

Fijne geur, handig in gebruik, mooi flesje, goed product

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Aan te raden

TGV - 3 months ago

Ruikt heerlijk, fijn product, ik zal dit blijven aanschaffen

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig

Marie - a year ago

Geweldige geur , ik heb er heel weinig van nodig !

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

een topper

g k - 2 years ago

dit is echt mn topper.paar druppels nodig om de kamer lekker telaten ruiken en blijft redelijk lang hangen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel blij met de aankoop

Pearl - 3 years ago

Gebruik het naar alle tevredenheid met m’n dagcreme, mijn diffuser en een druppel op een watje en dan in de stofzuiger.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super goeie geur

Marie12345 - 3 years ago

Heel aromatische en aangename geur die lang blijft hangen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede geranium olie voor zover ik kan beoordelen

Aruviel - 3 years ago

Vorige maand gekocht, deze maand gekregen, ik gebruik het als geurtje bij de was die ik doe met was noten.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super product

Ellamarijs - 3 years ago

Erg tevreden mee. Voor in bad of branden. Vorige maand gekocht.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker fris luchtje

Nell 62 - 3 years ago

Fijn en natuurlijk luchtje voor in de woonkamer of thuiswerkplek. Aanrader

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

goed

bladt - 3 years ago

ik deze maand gekocht en het ruik heerlijk zeer te vreden

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

Joyce Hoenen - 4 years ago

Fijne geur, handig in gebruik, mooi flesje, goed product

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com