Close

Reviews over: De Tuinen Citroen Essentiële Olie - 10ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Citroen Essentiële Olie - 10ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Citroen Essentiële Olie - 10ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 47 reviews.

Bekijk product
4.5(47)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fris van geur en het prikkelt mijn smaakpapillen

Shiita - 4 years ago

Vorige maand heb ik deze citroenolie gekocht, enkele druppels hier en daar op een geursteentje maakt me blij, tovert een glimlach op mijn gezicht en geeft een fris lente gevoel. verheugen doe ik me ook, op het mengen met een andere geur.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

weinig geur

Everest - a year ago

Weinig geur, niet genoeg geconcentreerd... Jammer!

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Erg blij mee

Tony - 5 months ago

Gekocht om om mijn benen te smeren om zo muggenbeten te vermijden als ik in hoog gras sta. Werkt perfect! Geen last meer van dikke buiten en dagen jeuk. Was nu ook nog eens in de aanbieding, dus helemaal geweldig!!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fan van de citroen olie

Marcella - 7 months ago

Heel fijn voor in mijn aromadiffuser, je hebt maar weinig druppels nodig om toch een goede geur door je kamer te krijgen.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede prijs kwaliteit

Danny - 9 months ago

Prijs kwaliteit ok bediening vriendelijk en behulpzaam personeel

Behulpzaam?

Essential oil for holistic healing

Nya - a year ago

Good quality, great smell - very fragrant essential oil. Bought it to use on my skin

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

super

Gill - a year ago

een heel lekkere geur die je huis lekker laat ruiken

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Langdurige geur

JoyB - a year ago

Gekocht om mijn puppy te trainen - zodat hij niet meer in huis plast. Citroengeur is een topperd voor deze training

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

weinig geur

Everest - a year ago

Weinig geur, niet genoeg geconcentreerd... Jammer!

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Geweldige produkten

Carina - a year ago

Al wat ik heb gekocht ben ik zeer tevreden over en heel vriendelijke bediening

Behulpzaam?

Helpt geweldig

Janet - 2 years ago

Zeer tevreden gebruikt op camping voor vliegen en wespen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Super goed

Lily - 2 years ago

Heel tevreden met de aankoop goede uitle van de verkoopster

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com