Close

Reviews over: De Tuinen Aloë Vera Dag- & Nachtcrème - 120ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Aloë Vera Dag- & Nachtcrème - 120ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Aloë Vera Dag- & Nachtcrème - 120ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 121 reviews.

Bekijk product
4.6(121)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heerlijke creme

Deborah - 2 years ago

Ik gebruik deze al meer dan een jaar. Nu in nieuwe verpakking maar nog steeds dezelfde samenstelling. Niet te vet, smeert goed uit, trekt goed in. Goed voor een gevoelige huid.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Downgrade van vorige versie

SC00 - 2 years ago

Ik gebruik "De Tuinen Aloë Vera Dag- & Nachtcrème" al bijna 2 jaar. Was een grote fan en heb dit product aangeraden aan familie en vrienden. Sinds de overschakeling naar de nieuwe receptuur ruikt het product niet meer zo goed als voordien, nu heeft het een chemische geur. Het product voelt nu gewoon goedkoper aan. De verpakking is nu ook van hard plastiek in plaats van glas. Hopelijk gaan ze terug naar de oude receptuur, tot die tijd zal ik een andere crème zoeken. Ik zal het oude product oprecht missen!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zachte crème

Lisanne Reijers - 5 days ago

Zachte crème, smeert goed. Trekt snel in, ik ben er blij mee.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bunschoten spakenburg

Shisha - 21 days ago

Vanaf het eerste gebruik merkte ik een verschil op mijn gezicht, het is heel goed

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Nieuwe ontdekking, een aanrader

Nathalie - 21 days ago

Fijn in gebruik, voedend, puur natuur, een opknapper voor mijn rijpere huid.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastisch

Jupij - 23 days ago

Kreeg opeens een hele onrustige huid, toen adviseerde mijn moeder mij deze dagcrème, en nu wil ik nooit meer wat anders. Alle oneffenheden zijn weggetrokken! Ik wil niet meer anders.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een fijn product is een vocht inbrengend en voldoet dus aan de vraag

Elstel - a month ago

Een fijn product is een vocht inbrengend en voldoet dus aan de vraag Ik koop deze regelmatig ben dus tevreden

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

De crème is een blijvertje! Erg fijn.

Amy - a month ago

Een fijne dagcrème die goed uitsmeert en kalmerend is voor je huid. Zelfs met de koude dagen geen last gehad van droge plekjes op mijn gezicht. Overigens is de crème niet vet en trekt makkelijk in. Deze crème is een blijvertje voor mij!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Héél goed product

Cbamy - 2 months ago

Zeer goede gezichtscrème. Hydrateert goed en voelt niet vettig.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Voedende crème

Evi - 2 months ago

Prettige crème en voedt de huid optimaal. Na amper een maand merk ik dat de huid er beter uit ziet.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super fijn product.

Astrid - 3 months ago

Gebruik het al jaren. Geen droge huid. Geen allergische reactie.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Al decennialang fan

IngeB - 3 months ago

Ik krijg bij heel veel huidproducten een allergische reactie. Dit product gebruik ik nu al meer dan tien jaar. Ik ben er nog steeds blij mee.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com