Close

Reviews over: De Traay Biologische Zonnebloem Honing - 450g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Traay Biologische Zonnebloem Honing - 450g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Traay Biologische Zonnebloem Honing - 450g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 11 reviews.

Bekijk product
4.6(11)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Goed product

Jasmine - a year ago

Lekkere honing en een bijzonder goede structuur.!!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Duur

Johan - 8 days ago

De inhoud van de pot is verkleind van 450 gram naar 350 gram, zonder dat dit duidelijk vermeld is. Jammer, kwaliteit is wel goed en biologisch is goed voor de bijen.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Duur

Johan - 8 days ago

De inhoud van de pot is verkleind van 450 gram naar 350 gram, zonder dat dit duidelijk vermeld is. Jammer, kwaliteit is wel goed en biologisch is goed voor de bijen.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Lekkere honing..

JvG - 3 months ago

Lekkere honing voor een prima prijs.. snel en accuraat geleverd..

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Shakila - 5 months ago

Ik vindt dit product goed, het is biologisch. Een theelepel is al genoeg bij warme drankjes. Is zoet.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Wat een lekkere honing,,

Diny - a year ago

Al jaren gebruiken wij ,de tandpasta super fijn ..

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed product

Jasmine - a year ago

Lekkere honing en een bijzonder goede structuur.!!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker!

Mistermustard - a year ago

Ongelooflijk lekkere honing. In niets te vergelijken met de gewone honing uit de supermarkt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker in de thee

Annemiek - a year ago

Gekocht voor dochter in de thee. Die het al jaren gebruikt.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijke honing

Mirelle - a year ago

Ik ben er gek op en het is betaalbaar. Heerlijk voor mijn kruidenthee en in de yoghurt

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Superlekker

Natas - a year ago

2 week geleden gekocht. Prijs kwaliteit vind ik top.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Excellent

Mcs - 2 years ago

Je suis très satisfaite de ce produit que je viens d’acheter, il correspond à mes attentes puisqu’il a bon goût, n’est pas onéreux et se digère facilement. Je le recommande

Ja, ik raad dit product aan.

Gratis getest via ons testpanel voor klanten

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com