Close

Reviews over: De Glutenvrije Bakker Gingerbread Cookies Mix - 300g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Glutenvrije Bakker Gingerbread Cookies Mix - 300g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Glutenvrije Bakker Gingerbread Cookies Mix - 300g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.0 op basis van 9 reviews.

Bekijk product
4.0(9)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heel makkelijk, snel en lekker!

Anoniem - 4 years ago

Ik heb deze mix vorige week uitgeprobeerd. Super makkelijk en je maakt er hele mooie en smakelijke koekjes mee (je proeft de gember goed). Deeg is zo klaar en makkelijk uit te rollen. Je moet wel wat meel bewaren of bijvoorbeeld wat rijstmeel of kokosmeel gebruiken voor het uitrollen. Je kunt het recept ook door de helft doen, want met de hele zak heb je echt een koektrommel vol.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Te véél gember, zelfs voor een gember liefhebber!

Geitje - 3 years ago

We hadden het deeg al geproefd. De smaak van de gember was toen al wel erg goed aanwezig dus ik dacht ik ga 2 soorten maken. De eerste volle bakplaat waren gewoon het recept van de gember koekjes. Deze waren jammergenoeg verbrand met de beschreven temperatuur op de verpakking. Bak hem op een lagere temperatuur! De 2e lading koekjes hadden we gemaakt met appel om de gember smaak wat te neutraliseren. Ondanks dat m'n partner erg van gember houdt (hij doet het overal in, van koekjes tot overal in z'n avondeten) zijn ze uiteindelijk toch de prullenbak in gegaan. Volgens mij hebben ze er een hele pot gember ingedaan. Het was echt niet aangenaam of lekker om te eten..

Behulpzaam?

Heerlijke GV koekjes! Maak ze regelmatig en de trommel is snel leeg!

Els - a year ago

Koekjes lukken altijd, snel klaar, ook met lactosevrije boter! Helaas nu geen foto, ze zijn weer op!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Te veel gember daarom ook niet lekker

Tanja - 2 years ago

Ik heb ze gemaakt en kon niet eens opeten.Te sterke gember smaak en aan harde kant koekjes,ze zijn toch in prullebak gegaan.Normaal gesproken vind gember lekker ,maar in deze geval echt overhersend.Helaas had 2 pakjes gekocht en tweede pak ook in de prullebak,echt zonde(( terwijl ben niet van voedsel weggoien.Ik kon hiermee niemand blij maken

Behulpzaam?

Heerlijk bros koekje met pittige gembersmaak

ChristaF - 2 years ago

Eenvoudig te gebruiken mix, die lekkere, brosse koekjes oplever met een pittige gembersmaak. Zonder het plakkerig-droge mondgevoel van veel glutenvrije koeokjes en niet te zoet.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Echt heerlijke koekjes!

Lida - 3 years ago

Deze koekjes zijn er makkelijk te maken en ze hebben een heerlijke pittige gembersmaak. Ik maak ze met kokosolie en dadelstroop, dankzij een tip van Holland&Barrett IJsselstein.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Te véél gember, zelfs voor een gember liefhebber!

Geitje - 3 years ago

We hadden het deeg al geproefd. De smaak van de gember was toen al wel erg goed aanwezig dus ik dacht ik ga 2 soorten maken. De eerste volle bakplaat waren gewoon het recept van de gember koekjes. Deze waren jammergenoeg verbrand met de beschreven temperatuur op de verpakking. Bak hem op een lagere temperatuur! De 2e lading koekjes hadden we gemaakt met appel om de gember smaak wat te neutraliseren. Ondanks dat m'n partner erg van gember houdt (hij doet het overal in, van koekjes tot overal in z'n avondeten) zijn ze uiteindelijk toch de prullenbak in gegaan. Volgens mij hebben ze er een hele pot gember ingedaan. Het was echt niet aangenaam of lekker om te eten..

Behulpzaam?

Met deze mix bak je gemakkelijk gemberkoekjes

Charly69 - 4 years ago

Handige mix om snel een schaal lekkere glutenvrije gemberkoekjes op tafel te zetten.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super lekkere koekjes!

JOME - 4 years ago

Ik vond de koekjes super lekker! Ze zijn wel echt heel sterk van gembersmaak. Als je niet goed tegen gember kan, zou ik ze niet kopen. Ik vond ze heerlijk!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel makkelijk, snel en lekker!

Anoniem - 4 years ago

Ik heb deze mix vorige week uitgeprobeerd. Super makkelijk en je maakt er hele mooie en smakelijke koekjes mee (je proeft de gember goed). Deeg is zo klaar en makkelijk uit te rollen. Je moet wel wat meel bewaren of bijvoorbeeld wat rijstmeel of kokosmeel gebruiken voor het uitrollen. Je kunt het recept ook door de helft doen, want met de hele zak heb je echt een koektrommel vol.

Behulpzaam?

lekker om te eten.

thelst - 4 years ago

Heerlijke gembersmaak en goed te bewaren. Blijft soepel.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com