Close

Reviews over: BetterYou Boost Daily Vitamins B12 Oral Spray - 25ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product BetterYou Boost Daily Vitamins B12 Oral Spray - 25ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. BetterYou Boost Daily Vitamins B12 Oral Spray - 25ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 10 reviews.

Bekijk product
4.7(10)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heel fijn product

chala - 4 years ago

Ik gebruik hem nu 2 weken en ben er heel blij mee! Ik neem om de dag 1 spray

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Lastig om 4x per dag een spray dosis te nemen, ‘s ochtends geen probleem, maar de andere vergeet je te makkelijk, dus voor mij niet handig.

Isabel - 2 years ago

Dus neem volgende keer weer een andere B12, deze vergeet ik steeds na m’n ochtenddosis

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn doseren

Margaretha - a year ago

Omdat ik geen vlees of vis eet, slikte ik voorheen Vitamine B12 in pilvorm. Recent overgestapt naar deze spray, ik vind het prettig gebruiken, de smaak is prima (abrikozen), ik spuit het in de binnenkant van mijn wang. Wat ik fijn vind is dat je kunt doseren, dus ook een keer 1 of 2 sprays kunt gebruiken in plaats van de geadviseerde 4 per dag. (Bijvoorbeeld ook voor mensen die soms vlees eten, of na vega-producten die toegevoegd B12 bevatten.).

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

REDELIJK GOED PRODUCT

CAROLIEN - a year ago

BEN NET BEGONNEN , MAAR IK BEN TEVREDEN . GOED PRODUCT

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Lastig om 4x per dag een spray dosis te nemen, ‘s ochtends geen probleem, maar de andere vergeet je te makkelijk, dus voor mij niet handig.

Isabel - 2 years ago

Dus neem volgende keer weer een andere B12, deze vergeet ik steeds na m’n ochtenddosis

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed doseerbaar en betaalbaar

Malova - 3 years ago

Zo blij met deze b12! Wij gebruiken de spray al enige tijd (ik en partner doen samen), nadat we eerder zuigtabletten hebben geprobeerd. Wennen aan de abrikozen(?) smaak, maar niet nog minuten lang met een tabletje in je mond. Heel fijn als ze in de aanbieding zijn!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super handig en kindvriendelijk!

BGroen - 3 years ago

Makkelijk in te nemen, juist ook voor onze kids. Smaakt ook lekker. Leuke manier van vitamines innemen, de kinderen denken er uit zichzelf nu aan. Ook handig voor mensen die moeite hebben met pillen slikken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Beter dan een pil!

evdb92 - 3 years ago

Dit vind ik veel fijner dan een vitaminepil. Ik snap niet waarom zo'n vitaminesprays niet breder verkrijgbaar zijn! Een ding om je wel bewust van te zijn: er zijn verschillende soorten B12. Bij dit product gaat het om methylcobalamine en dit schijnt niet de meest geadviseerde vorm te zijn.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Eindelijk geen pilletje!

MADMaryAnn - 4 years ago

De spray is heel goed te gebruiken en het geeft mij persoonlijk een positieve uitwerking.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super handig

Twixy - 4 years ago

Ik heb dit product pas geleden gekocht en is super makkelijk in gebruik en geschikt voor veganisten

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima spray

Feran - 4 years ago

Makkelijk te doseren, wel goed richten ;D Lekker zoet smaakje, goede dosering.

Behulpzaam?

Heel fijn product

chala - 4 years ago

Ik gebruik hem nu 2 weken en ben er heel blij mee! Ik neem om de dag 1 spray

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com