Inloggen
Of maak een accountAccount aanmaken
17 May 2022
Calorieën
279kcalEiwitten
3gVet
14gVerzadigd
2gVezels
2gKoolhydraten
34gSuiker
16g2 eetlepel eivervanger
75 ml amandeldrink, gekoeld
110 gram veganistische boter, gesmolten en iets afgekoeld
210 gram glutenvrij bloem
1 theelepel kaneel
85 gram biologische gekristalliseerde kokossiroop
200 gram ongezoete appelmoes
160 gram Cranberry Nut Crunch (veenbessen, macadamia’s en amandelen)
¼ theelepel zeezout
1 theelepel vanille-extract
1 theelepel sinaasappelextract
1 theelepel bakpoeder
1
Verwarm de oven voor op 180°C en vet een ovenschaal van 20 bij 20 cm licht in.
2
Meng in een kom de bloem, het zout, de kaneel en het bakpoeder door elkaar.
3
Mix in een andere kom de eivervanger met de amandeldrink. Voeg daar de boter en de kokossiroop aan toe.
4
Voeg hier vervolgens de appelmoes en het vanille- en sinaasappelextractaan toe. Mix dit tot een zo luchtig mogelijk mengsel.
5
Voeg de inhoud van de twee kommen samen. Meng tot je een glad beslag hebt.
6
Voeg vervolgens de Cranberry Nut Crunch toe aan het beslag.
7
Giet het mengsel in de ovenschaal en zet het ongeveer 10 minuten in de oven.
8
Laat het geheel afkoelen voordat je het in repen snijdt.
9
Bewaar de afgekoelde repen in een luchtdichte verpakking.
Eet smakelijk!