Close

Reviews over: Zarqa Reinigingstonic Clear Skin - 200ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Zarqa Reinigingstonic Clear Skin - 200ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Zarqa Reinigingstonic Clear Skin - 200ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 34 reviews.

Bekijk product
4.7(34)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Helpt heel goed en voelt verfrissend aan!

anoniem28901030 - 4 years ago

Ik doe schoonheidsspecialiste opleiding dus ken heel veel producten. Toch kom ik telkens terug op dit product omdat dit zo goed voor mij werkt!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Slecht

Lauranoo - 4 years ago

Mijn huid werd een stuk droger, geïrriteerd en meer onzuiverheden toen ik het product ging gebruiken. Paar weken gebruikt maar mijn huid werd alleen maar slechter

Behulpzaam?

Top product

Juul - 2 years ago

Gebruik het al een paar jaar en blijf het maar kopen. Haalt make-up er af, reinigt de huid en werkt goed tegen het ontsmetten van plekjes. Ook nog eens zonder parfum en vegan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ongelofelijk resultaat!

EvaNM - 3 years ago

Na enkele dagen dit product (in combinatie met de dag- en nachtcrème) te gebruiken begon ik al resultaat te zien. Enkele weken later ziet mijn huid er beter uit dan tevoren!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zalig product

Els710 - 3 years ago

Heel verfrissend, laat de huid niet plakkerig na. Wordt dagelijks 2x gebruikt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een prettig product voor mijn geizcht

LisanneK27 - 3 years ago

Dit product ben ik bijna een jaar geleden begonnen te gebruiken. Ik heb acné en had al vele andere producten gebruikt. Mijn acné is nu verminderd sinds ik deze producten gebruik, maar ik wil hier niet mee zeggen of het daadwerkelijk door deze producten komt of dat het een combinatie is (dit aangezien mijn eetpatroon ook is veranderd). Ik vind dit een fijn product in gebruik en zal dit zeker aanraden aan anderen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mijn acne is een stuk minder!

Mariskaaaaa - 3 years ago

Ik heb altijd last van hormonale acne. Dit product gebruik ik sinds een paar weken en mijn huid is zoveel rustiger! Echt een top product! Gelijk de dag-nacht crème en serum aangeschaft!

Behulpzaam?

Helpt goed

Marina5t5 - 3 years ago

Het produkt doet zijn werk. Het is niet gelijk te zien pas naar een paar keer gebruik

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel fijn product!

Wiets - 3 years ago

Mijn zoon gebruikte al de face wash voor zijn acne. Maar sinds hij ook deze tonic gebruikt gaat het eigenlijk nog beter :-))

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Hele fijne tonic

Kostovk - 3 years ago

Droogt niet uit, maar voelt wel lekker fris. Ik ga deze tonic opnieuw bestellen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een fijn product dat helpt!

Anouk Rotterdam - 4 years ago

Een fijne tonic die goed reinigt. Zelf na het verwijderen van de make-up van mijn huid haalt deze tonic nog viezigheid weg.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een toppertje

MissGinny - 4 years ago

Ik gebruik deze tonic al jaren. Elke avond voordat ik ga douchen reinig ik mijn gezicht met deze tonic. Je huid voelt schoon en verkwikt. Ik vind het een heel fijn product en hoop dat het nog vele jaren in het assortiment blijft

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com