Close

Reviews over: Zarqa Magnesium Shampoo - 200ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Zarqa Magnesium Shampoo - 200ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Zarqa Magnesium Shampoo - 200ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.0 op basis van 30 reviews.

Bekijk product
4.0(30)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Volume en geen jeuk meer

Janed - 3 years ago

Ik ben een fan van magnesium en gebruik deze shampoo graag na het sporten. Ik had veel last van een jeukende hoofdhuid en was op zoek naar een nieuwe shampoo. Na enkele wasbeurten heb ik eindelijk geen geïrriteerde hoofdhuid meer. Mijn haar voelt echt lekker aan en heeft veel meer volume, ook heb ik het gevoel dat ik minder last van haaruitval heb.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niet tevreden

Stella08 - 4 years ago

Dit product een maand geleden gekocht en was na de eerste wasbeurt al niet tevreden. Specifiek gelezen naar de productinfo en het leek een goede aanwinst te zijn voor mijn haar. Omdat het soms langer kan duren voordat het haar went aan een nieuwe shampoo heb ik deze voor 4 weken getest maar zonder het beloofde en gewenste resultaat. Het was zeker het proberen waard maar jammer dat het bij mij niet aansloeg. Mijn haar werd er vetter door, nog platter en futlozer en kreeg er snel klitten in. Ik kan geen een positief punt bedenken. En de prijs is ook aan de hoge kant.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig!

Asya - 6 months ago

Ik draag al ruim 15 jaar een hijab en had altijd wel dun en fijn haar. Deze shampoo heb ik per toeval ontdekt en ben er zeer onder de indruk van geworden. Ik gebruik het nu al 1 maand en het resultaat is geweldig. Mijn haar voelt is niet meer droog en er is heel veel volume! Ook voelt mijn hoofdhuid beter aan.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zacht haar

Pandamama - 7 months ago

Het haar word zachter en kamt gemakkelijker uit achteraf.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Vind nie echt n goei product

Fatima - a year ago

Ik heb dit product vorige maand gekocht ben er niet tevreden mee want amai heb zoveel jeuk en schilfers gekregen nie normaal mijn hoofdhuid jeukt enorm dus ik gebruik het niet meer en heb nog letterlijk n volle fles plus en halve fles zonde voor men geld echt

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Fijne shampoo

Everinta - a year ago

Fijne shampoo voor gevoelige hoofdhuid. Werkt perfect

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Het helpt echt

Antonia - a year ago

Na producten via huisarts dit geprobeerd, eindelijk van mijn schilfers af.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Eindelijk ! Geen gekriebel en gekrast meer op m’n hoofd

Sil - a year ago

Gebruik het nu ruim twee weken, het verschil was na twee keer wassen al te merken

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Eenmaal je de tijd ervoor neemt…

Saartje - 2 years ago

Het was aan het begin echt wennen! Ik kreeg de shampoo niet goed op mijn huid, het bleef in mijn haar zitten. Ik denk dat het een paar redenen had. - Ik wist nog niet de goede dosering, van deze shampoo heb je toch al gauw 4 pompjes nodig. - Je moet de shampoo helemaal over je handen en vingers uitwrijven en dan kleine beetjes per gedeelte van je hoofd gebruiken, anders blijft het zitten op een stuk. - Het haar en de huid hebben tijd nodig om te ‘snappen’ wat te doen. Daardoor kan het haar eerst vetter zijn en enigszins een barrière vormen. Ik heb één keer nog een soort grondige reiniging gedaan met een andere shampoo en daarna ben ik dit alleen nog maar gaan gebruiken. Dit hielp. Als je eenmaal door hebt hoe dit product voor jou werkt, is het echt heel fijn. Ook is het bijna geurloos wat ik goed vind. Vanwege de ongeschreven gebruiksaanwijzing (die ook nog eens voor iedereen kan verschillen) snap ik dat het een lastig product kan zijn, daarom een ster minder. Ik lees dat sommigen het haar stug vinden worden. Een shampoo is nooit bedoeld om de lengte van je haar te wassen. Gebruik het alleen heel dicht op je huid! De rest van het haar kan je een conditioner voor gebruiken. Zelf heb ik een conditioner van Suki :)

Behulpzaam?

Even wennen

Claudia79 - 2 years ago

Even wennen aan deze shampoo. Schuimt nauwelijks maar voelt wel prettig

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ik houd van de frisse geur

Mia T - 3 years ago

Ik heb de shampoo al twee keer gebruikt. Meer volume in mijn ultra fijn haar !

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Volume en geen jeuk meer

Janed - 3 years ago

Ik ben een fan van magnesium en gebruik deze shampoo graag na het sporten. Ik had veel last van een jeukende hoofdhuid en was op zoek naar een nieuwe shampoo. Na enkele wasbeurten heb ik eindelijk geen geïrriteerde hoofdhuid meer. Mijn haar voelt echt lekker aan en heeft veel meer volume, ook heb ik het gevoel dat ik minder last van haaruitval heb.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com