Close

Reviews over: Zarqa Beschermende Handcrème - 75ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Zarqa Beschermende Handcrème - 75ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Zarqa Beschermende Handcrème - 75ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 36 reviews.

Bekijk product
4.7(36)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Top

Katy - 4 years ago

Voor de eerste keer gekocht: trekt snel in en verzorgd heel goed!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Bevat microplastic!

TedL - 3 years ago

Op zich een prima crème, maar een check op de "beat the microbead-app" leert dat hier microplastics in zijn verwerkt.

Behulpzaam?

Top product

Denise - 2 months ago

Heel goede en neutraal ruikende handcrème. Een aanrader! Trekt vlug in en laat geen vettige sporen na.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Echt goede handcreme

Tanja - 2 months ago

Goede handcreme, helpt goed bij uitgedroogde handen, trekt snel in. Erg tevreden. Fijn ook dat er geen luchtje aan zit want dat vindt mijn kat vervelend!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Er blijft een beschermlaagje achter dat is fijn maar het werkt niet lang in mijn geval

Breinaalden - 10 months ago

Het is wel fijne verzachtende handcrème,maar werkt in mijn geval niet erg lang

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Super fijne handcreme

Lies - a year ago

Trekt snel in, plakt niet en maakt je handen heerlijk zacht, daarbij heeft het geen irriterende stoffen zoals parfum e.d. Zou fijn zijn als het ook in een grotere pompfles verkrijgbaar was.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goede zalf

Chantal - a year ago

Ik krijg van veel zalf uitslag maar deze is voor mijn gevoelige huid geen probleem

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Zeer goed

Riny - a year ago

Alles geprobeerd maar met deze handencreme een fantastisch resultaat.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijne handcreme

Inegw - a year ago

Laatst gekocht zeer tevreden mee. Fijne handcreme .

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Top produkt

Gebruiker - a year ago

Super goede Handcrème, niet vettig, zonder geur. Zacht om aan te brengen

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zuinig in gebruik

Dianne - a year ago

Heel fijn product; smeert goed uit, voelt fijn aan en je hebt er maar weinig van nodig

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Enige crème dat bij mij helpt.

Tas - 2 years ago

Ik heb deze een keer geleend van mijn vriend en het hielp heel erg tegen mijn droge handen, zonder dat het daarna weer droog werd of dat het alles nog erger maakte. Ik gebruikte zelf altijd handcrème van Rituals, maar mijn handen werden na 5 minuten dan weer droog en dan zelfs nog droger dan voorheen. Ik heb daarom nu deze gekocht, omdat ik daar de beste ervaring mee heb gehad toen ik het mocht lenen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com