Close

Reviews over: Yogi Tea Women's Tea Bio (17 Theezakjes)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Yogi Tea Women's Tea Bio (17 Theezakjes)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Yogi Tea Women's Tea Bio (17 Theezakjes) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.9 op basis van 13 reviews.

Bekijk product
4.9(13)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

is heel erg lekker een gekruide smaak heel apart

anna - a year ago

ik koop dit regelmatig en als mijn kleinzoon langs komt ,dan vraagt hij heb je zn lekkere kop vrouwen thee.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Heel lekkere thee.

Monique - a year ago

Ik heb deze thee al vaker gekocht en ben er zo’n beetje aan verslaafd geraakt!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Yogi tea

Lisa - 10 months ago

Lekker verfrissende thee, leuk alternatief op de andere vrouwen thee. Normaal prijzig maar was nu in de aanbieding dus deze een keertje geprobeerd

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijke thee

Emma87 - 10 months ago

Deze thee is heel zacht van smaak. Een echte aanrader

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel lekkere thee.

Monique - a year ago

Ik heb deze thee al vaker gekocht en ben er zo’n beetje aan verslaafd geraakt!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke thee

Annet - a year ago

Deze smaak geeft pit aan je thee. Thee voor elk moment van de dag.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk theetje

Mijke - a year ago

Heerlijk zachte thee. Kalmeert op een of andere manier. En mannen zullen het ook vast lekker vinden;)

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijke thee

Isabel DC - a year ago

prijs-kwaliteit top!! lekkere thee voor kille dagen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

is heel erg lekker een gekruide smaak heel apart

anna - a year ago

ik koop dit regelmatig en als mijn kleinzoon langs komt ,dan vraagt hij heb je zn lekkere kop vrouwen thee.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Mijn meest favoriete thee

Marlon - 2 years ago

Ik drink hem al vele jaren en hoop t nog langer te blijven doen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heeeerlijk

Bella - 2 years ago

Heerlijke thee. Je voelt u helemaal warm van binnen en vreedzaam

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

lekker

isabelle - 2 years ago

de favoriete thee van mijn 8-jarige zoon :-) lekker, daar ontspan je van, zegt mijn zoon

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com