Close

Reviews over: Weleda Ratanhia Mondwater - 50ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Weleda Ratanhia Mondwater - 50ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Weleda Ratanhia Mondwater - 50ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 14 reviews.

Bekijk product
4.8(14)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Ratanhia werkt ontzettend goed bij tandvleesontste

Charly69 - 5 years ago

Na een paar keer spoelen met Ratanhia was de tandvleesontsteking verdwenen. Super goed werkend en ook nog eens puur natuur!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Verfrissend

Mirmana - 4 years ago

Verfrissend mondwater, lekkere smaak en aan te lengen met water.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super

Tosca - a year ago

Goed produkt kalmeert het tandvlees prettigi in gebruik

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Wat een goed product!!

KHKOUADIO - a year ago

Ik heb dit product voor de eerste gekocht en ben ik er zo tevreden mee.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Top-product!

Judith - 2 years ago

Milieuvriendelijke verpakking met een prima inhoud: geconcentreerd mondwater. Dit had ik jaren eerder willen weten. Mijn zoon en zus zijn het meteen ook gaan gebruiken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Beste mondwater

EM004 - 3 years ago

Ik gebruik dit mondwater al 2 jaren elke avond en heb geen bloedend tandvlees meer. Het ontsmet zeer goed de mond, ik heb ook geen gaatjes meer en tandsteen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Superfris gevoel

Judith3333 - 3 years ago

Wat ik zo fijn vind aan dit product is dat je er maar een paar druppels van nodig hebt per keer, gewoon in een glas water en spoelen maar. Je doet dus superlang met een flesje. Het is puur natuur, vol met helende kruidenextracten en je mond voelt daarna fris en verzorgd.

Behulpzaam?

Goed product

Renate - 3 years ago

Gebruik dit mondwater samen met de tandpasta, mijn tandvlees is er beter van geworden

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Verfrissend

Mirmana - 4 years ago

Verfrissend mondwater, lekkere smaak en aan te lengen met water.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Wat een verfrissend product!

Jacky54 - 4 years ago

Geeft een extra fris gevoel na het tanden poetsen. Is zuinig in gebruik omdat je maar enkele druppels in een glas water hoeft te doen om je mond mee te spoelen en/of te gorgelen, waarna een heerlijk frisse adem!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fris gevoel

Odette - 4 years ago

Ik ben tevreden over het effect van het mondwater.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel erg fijn!

Mevrouw Nicole - 4 years ago

Ik heb het product vorige maand gekocht. Het mondwater gebruik ik voor het slapen gaan aangezien ik met een bitje slaap. Dit voelt hygiënischer. Alle producten van Weleda vind ik erg fijn. Het is een klein flesje, maar erg handig in gebruik. Absoluut geen rare nasmaak.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com