Close

Reviews over: Weleda Haver Herstellende Shampoo - 190ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Weleda Haver Herstellende Shampoo - 190ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Weleda Haver Herstellende Shampoo - 190ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.3 op basis van 15 reviews.

Bekijk product
4.3(15)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Mijn haar heeft weer krul!

suus1978 - 4 years ago

Erg tevreden, haar is weer voller en zachter. Je hebt er weinig van nodig om je haren te wassen. Schuimt minder als de goedkopere shampoo maar dit vind ik persoonlijk niet erg. Haren beginnen weer een soort krul/slag te krijgen na jarenlang futloos plat haar :)

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Had hoge verwachtingen

Juulja - 3 years ago

Ik hou van Weleda, gebruik hun producten al jaren maar deze shampoo is de eerste weleda misser. Mijn haar wordt er droog en klitterig van waar ik normaliter geen last van heb. De geur vind ik ronduit niet lekker (persoonlijke smaak), ik ben echt teleurgesteld en maak de shampoo op omdat ik nooit producten weg wil gooien maar combineer het wel met andere shampoo en conditioner.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Alle Weleda producten zijn top

GABY1947 - 10 months ago

Ik gebruik deze shampoo al vele jaren en blijf trouw aan dit product.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijne schampoo

Fanny - a year ago

Fijne shampoo als je hoofdhuid geïrriteerd is alleen schuimt het wel lastig, veel nodig voor lang haar. Geur is heerlijk!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

goede schampo

Biljana - a year ago

Ik heb het vorige maand gekocht en ben er tevreden over!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heel goede shampoo

marjolein - 2 years ago

Sinds kort gebruik ik deze shampoo die mij prima bevalt. Ruikt lekker fris en mijn haar reageert er goed op en dat is niet bij alle shampoo’s het geval.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top product

Anoniem - 3 years ago

Zo tevreden mee.. top producten! Ik heb deze maand gekocht en de huid van mijn baby is gezond

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Had hoge verwachtingen

Juulja - 3 years ago

Ik hou van Weleda, gebruik hun producten al jaren maar deze shampoo is de eerste weleda misser. Mijn haar wordt er droog en klitterig van waar ik normaliter geen last van heb. De geur vind ik ronduit niet lekker (persoonlijke smaak), ik ben echt teleurgesteld en maak de shampoo op omdat ik nooit producten weg wil gooien maar combineer het wel met andere shampoo en conditioner.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

goed product goede service

Lae80 - 3 years ago

Snelle service, goed assortiment, goede producten,

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product!

Tieneke - 4 years ago

Ik heb het vorige maand gekocht en ben er tevreden over!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top product

Beer19 - 4 years ago

Heb zeer droog haar en alleen met deze shampo verergerd het niet en blijft mijn haar heerlijk soepel en behandelbaar

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel goed product

Email - 4 years ago

Gebruik het al jaren. Ben een fan van weleda en een groot aantal hiisproducten van De Tuinen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com