Close

Reviews over: Weleda Duindoorn Vitaliserende Body Olie - 100ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Weleda Duindoorn Vitaliserende Body Olie - 100ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Weleda Duindoorn Vitaliserende Body Olie - 100ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 19 reviews.

Bekijk product
4.8(19)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

geweldig verbeteren zelfs de chemo-bijwerkingen.

bklippieterse - 4 years ago

Mijn man krijgt zware chemo kuren en heeft daardoor erg veel last van huidaandoeningen op handen en voeten. Na het starten met de behandeling met duindoornolie in combinatie met duindoorn handcrème een geweldig resultaat

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Fijne body olie

Diana - 3 years ago

Voorheen gebruikte ik de duindoorn massageolie. Die lijkt niet meer verkrijgbaar. Deze olie heeft een andere geur met een sterke mandarijn ondertoon die ik minder aangenaam vindt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke olie

Biljana - a year ago

Hele fijne huidolie voor een droge huid. Prettige geur van citrusvruchten

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

eelmich - 2 years ago

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne body olie

Diana - 3 years ago

Voorheen gebruikte ik de duindoorn massageolie. Die lijkt niet meer verkrijgbaar. Deze olie heeft een andere geur met een sterke mandarijn ondertoon die ik minder aangenaam vindt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke geur en goed gevoel

Judith3333 - 3 years ago

Een van mijn favoriete producten, de geur stemt supervrolijk en je krijgt er een gezond stralende huid van. Ook geschikt voor gevoelige huid (ik spreek uit ervaring).

Behulpzaam?

Super product

Trudy1 - 3 years ago

Het is net alsof je de zon op je huid smeert, een weldaad!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

ruikt heerlijk!

ingriddevries5 - 3 years ago

Het zit in een handige spuitfles en smeert goed uit

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastisch

Naoom7 - 4 years ago

Mijn huid was na mijn chemo’s niet meer wat het geweest was ik ben ook overal Overgevoelig voor geworden . Maar niet voor dit product mijn huid glanst weer en ruikt heerlijk

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed

Mramses - 4 years ago

Prima produkt v een mooie prijs. Moet anders zo zoeken naar waleda produkten het pompje is fijn minder olie verspilling.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Onze favoriete bodyolie!

Mp86 - 4 years ago

Hij ruikt zo lekker fris! En voelt heerlijk zacht aan op je huid na het douchen :)

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke olie met zachte geur.

Sissie - 4 years ago

Ik gebruik deze olie al een tijd en ben er erg tevreden over

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com