Close

Reviews over: Weleda Arnica Sport Massageolie - 200ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Weleda Arnica Sport Massageolie - 200ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Weleda Arnica Sport Massageolie - 200ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 40 reviews.

Bekijk product
4.8(40)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Mijn favoriete massageolie

Marijke - 2 years ago

Gebruik deze al jaren voor mijn professionele massages. Heb geen betere gevonden.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Heerlijke olie

PhoebeB - 3 years ago

Zou mooi zijn als er op de 200 ml fles ook een pompje zat, zoals op de 100 ml fles het geval is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Topproduct

Saskia - 2 months ago

Ik gebruik deze massageolie al 40 jaar! Topproduct!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne olie.

Anoniem - 4 months ago

Heel fijn voor mijn spieren en droge huid. Zuinig in gebruik.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer aangenaam product ,heerli

Roger100 - a year ago

Zeer fijn aanvoelende en deugddoende massageolie en fijn om aan te brengen,dringt diep door zonder droog aan te voelen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed product

Marianne - a year ago

Ben er zéér tevreden over het product . Het is makkelijk en zuinig in gebruik.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijne olie

Katharina - a year ago

Erg goede massage olie Voor kort smeren voor of na sporten of voor totale massage erg fijn product

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Makkelijk in gebruik

Arie - a year ago

Als je wat ouder wordt is het aan te bevelen om de spieren soepel te houden door veel te bewegen en regelmatig te masseren met massageolie

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Mijn favoriete massageolie

Marijke - 2 years ago

Gebruik deze al jaren voor mijn professionele massages. Heb geen betere gevonden.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel goed product

Johanna - 2 years ago

Ik gebruik al jaren deze massage olie en vind het heel fijn. Goede kwaliteit

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Beste massage olie!

Kaoutar - 2 years ago

Deze blijf ik gebruiken! Ruikt zo lekker en trekt goed in! Ik gebruik het voor mijn vader! Gaat elke keer weer mee naar Marokko !

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkt ontspannend en ruikt heerlijk!

Pandora - 3 years ago

Goede aankoop, voldoende te gebruiken en efficiënt

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com