Close

Reviews over: Weleda Men Aftershave Balsem - 100ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Weleda Men Aftershave Balsem - 100ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Weleda Men Aftershave Balsem - 100ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 23 reviews.

Bekijk product
4.7(23)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heerlijke frisse en verzorgende after shave balsem

alokers3 - 4 years ago

In eerste instantie denk je niet veel verschil te merken met andere producten. Maar gedurende de dag merk dat de after shave balsem heerlijk en beter verzorgd dan je zou verwachten. Prima spul !!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Goed product...alleen weer een euro erbij?

Anoniem - 4 years ago

Prima product, lijkt alleen wel telkens een euro erop te komen. Vervelend om hiervoor helemaal naar Duitsland te moeten rijden om deze goedkoper te krijgen.

Behulpzaam?

Top product

Wien - a year ago

Ik ben zeer tevreden. Hydrateert en verzacht de geïrriteerde huid.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk verzachtend en hydraterend, snel drogend en niet plakkerig

Lou - 2 years ago

Gebruik het nu een paar weken. Zuinig in gebruik en het werkt prima om na het scheren de huid te kalmeren en hydrateren. Niet vettig en snel opgedroogd.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeker proberen!

Bern - 2 years ago

Geeft 'n fris gevoel. Persoonlijk zou ik voorkeur geven aan plastieken (knijp) verpakking in de plaats van 'n glazen fles.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Weleda aftershave, heeft mij nog nooit teleurgesteld.

Roety Starrevelt - 2 years ago

Een fantastische aftershave, goed voor mijn huid. Na een periode van overgevoelig voor aftershave met alcohol, veel jeuk en irritatie. Resultaat een krentenbaard.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer fijn produkt!

Arnoud76 - 3 years ago

Ik gebruik deze balsem al jaren! Zeer prettig! Het produkt is gebaseerd op Kamille (kalmerend voor huid plus huidregulerend ) en Mirre.

Behulpzaam?

Tegenvaller

ccvz - 3 years ago

Erg onhandig in gebruik. De Balsem is niet te doseren. Ook voelt het minder prettig dan andere Aloe producten

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede balsem!

Wally - 3 years ago

Zeer tevreden over het product. Voldoet aan de verwachting.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Très bien

Léa C - 3 years ago

Cela fait un an que mon compagnon l’utilise, il a une peau très sensible et avec toujours de l’acné à cause de la repousse, tout à quasiment disparu depuis son utilisation. L’odeur est également très agréable

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel fijn product

Miek 60 - 3 years ago

Mijn man zweert voor zijn overgevoelige huid bij Weleda, zowel tijdens als na het scheren. Hij vindt het een heel fijn product.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer tevreden

GerarddeB - 3 years ago

Balsem is makkelijk aan te brengen en trekt snel in de huid.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com