Close

Reviews over: True Gum Ginger & Turmeric Kauwgom - 21g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product True Gum Ginger & Turmeric Kauwgom - 21g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. True Gum Ginger & Turmeric Kauwgom - 21g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 14 reviews.

Bekijk product
4.5(14)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Verbazend lekker!

ctlinafx - 4 years ago

Ik besloot de kauwgom te kopen omdat ik zó benieuwd was naar de smaak. Ik heb namelijk nog nooit van gember kauwgom gehoord. In het begin had ik nog twijfels, maar na het proeven ben ik verkocht! Tot mijn verbazing smaakte de kauwgom erg lekker! Zeker een aanrader.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Good but Sticky!

Alireza - 10 months ago

I bought 4 different flavors of True Gum, Lemon, Raspberry, Mint, and Ginger, The taste is good but after a couple of minutes it goes away and the gum starts to stick to the teeth so badly. it becomes a disgusting material between your teeth and you can't get rid of it easily. but if you really want to try it, better go with Ginger one, it stick the less compared to others.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Manque de goût

Mimie - 10 months ago

En commandant ce produit, j'ai cru qu'il aurait eu plus le goût de gingembre. Dommage

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Good but Sticky!

Alireza - 10 months ago

I bought 4 different flavors of True Gum, Lemon, Raspberry, Mint, and Ginger, The taste is good but after a couple of minutes it goes away and the gum starts to stick to the teeth so badly. it becomes a disgusting material between your teeth and you can't get rid of it easily. but if you really want to try it, better go with Ginger one, it stick the less compared to others.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Geweldig innovatief en gezond product…

Monique - 10 months ago

Ik gebruik dit product al langere tijd en ben hier heel tevreden over, het bevat geen aspartaam of andere schadelijke stoffen die vaak wel in andere populaire kauwgomsoorten worden gebruikt. Een voorbeeld voor kauwgumfabrikanten…

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijne vervanging van “plastic” kauwgum! Love ginger!

Jola - 2 years ago

Gebruik dit al enkele maanden af en toe, smaakt goed, voelt goed in de mond

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Très bon goût

Laeti - 2 years ago

Chewin gum vegan au bon goût mais, moins consistant qye dss Chewin guns classiques

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Kauwen maar !!!!

BDEE - 2 years ago

Vind dat gemaal op kauwgum een vreselijk gezicht Gebruik het dus bijna nooit Maar er zijn gelegenheden dat het fijn is om even een andere smaak in je mond te krijgen Dit is HET product daarvoor Goede smaak en plastic vrij

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

Willy77 - 2 years ago

Lekkere pittige kauwgom. Duurzaam en natuurlijk. Helemaal goed!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Natuurlijk en gezond!

Cans - 3 years ago

Dit product heb ik 2 weken geleden gekocht. Het is mijn tweede aankoop en ik ben er tevreden over. Gember smaak ik erg lekker, eerst een beetje pittig maar vervolgens erg verfrissend

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super product

Xavv - 3 years ago

Sinds ik geen plastic in mijn kauwgom meer wil kies ik voor True gum. Het is even wennen. Maar citroen en gember zijn tot nu toe echt my favourites.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel lekker

Parrrxo - 3 years ago

Echt een hele lekkere kauwgom je proeft duidelijk gember. Echt een aanrader

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com