Close

Reviews over: Schär Speculoos Glutenvrij

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Schär Speculoos Glutenvrij? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Schär Speculoos Glutenvrij krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 15 reviews.

Bekijk product
4.5(15)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Glutenvrij meegenieten van najaarstraditie

Nicci - 3 years ago

Als je gluten- en lactosevrij moet eten, voel je jezelf toch wel af en toe bestraft omdat je voor bepaalde producten geen degelijk alternatief vindt. Maar de Speculaasjes van Schär zijn toch wel een uitzondering op deze regel en ze benaderen toch wel heel dicht het origineel. Ik eet weinig koekjes maar in de herfst- en feestdagenperiode ben ik toch wel blij hiermee ;-)

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Veel te zoete koekjes

Allissia27 - 2 years ago

Ze zijn heel erg zoet en dus niet lekker. Ik raad ze niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke glutenvrije speculaas.

Pascal - 4 months ago

Smaakt lekker en blijft lang vers. En dankzij H&B regelmatig in de aanbieding.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker

Nadia - 10 months ago

Lekker smaak en crispy na eeten ik heb altijd trek iets lekker te eeten dus dat is juist gooi keuz

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede smaak speculaas

Charly69 - a year ago

Wat een heerlijk knapperig klein speculaasje. Eet er meestal 2 vanwege de grootte ervan.

Ja, ik raad dit product aan.

Gratis getest via ons testpanel voor klanten

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Glutenvrije speculaasjes van Schär

Anvrijvanglutenhooraltijd - a year ago

Het speculaasje was matig. Erg flauw van smaak en vrij hard

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

lekker

bas - a year ago

lekker in deze tijd van het jaar ,lekker knapperig

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Veel te zoete koekjes

Allissia27 - 2 years ago

Ze zijn heel erg zoet en dus niet lekker. Ik raad ze niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Sascha Nijmegen - 2 years ago

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel smakelijk

Henny - 2 years ago

Ik had niet verwacht dat de smaak dichtbij die van speculaas zou zijn Smaakt ook een beetje naar pepernoot

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk

Vera05 - 3 years ago

Ik ben er tevreden mee. Alleen mijn dochter vindt ze klein.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer smaakvol en toch licht

Myriamvanhaver - 3 years ago

Ik koop reeds enkele jaren deze heerlijke speculoosjes. Enig nadeel is dat ze snel zacht worden eens er ietwat lucht aan kan. Ik bak ze soms even terug af in de oven en zijn ze weer krokant. Weinig calorieën, absoluut niet te zoet, kortom zalige uitvinding.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com