Close

Reviews over: Schär Snack Milk Chocolate Glutenvrije Wafels - 3x35g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Schär Snack Milk Chocolate Glutenvrije Wafels - 3x35g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Schär Snack Milk Chocolate Glutenvrije Wafels - 3x35g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 10 reviews.

Bekijk product
4.5(10)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Lekker en per stuk verpakt ideaal om mee te nemen

Koen77 - 5 years ago

Ik heb laatst deze repen gekocht en ze zijn ideaal om mee te nemen..het enige nadeel aan deze reep is dat hij net iets te lekker is

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Lekker😋

Malika - 10 months ago

Heerlijk en krokant, makkelijk mee te nemen echt een traktatie

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker,Kopp ze af en toe

Hanny - 9 months ago

Een lekker tussen doortje,wel een aanrader vind ik als je trek in iets zoets of chocola hebt

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Lekker😋

Malika - 10 months ago

Heerlijk en krokant, makkelijk mee te nemen echt een traktatie

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker

Leslie - a year ago

Lekker tussendoortje. Het lijkt op cent wafers met chocolade rond maar dan groter. Of zo'n dikke Leo bar.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Lekkere chocolade wafels

MRT - 2 years ago

Heerlijke snack om tussendoor te eten bij koffie of thee.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk

Droog7 - 2 years ago

Ik heb dit vorige maand gekocht en het is lekker hoor

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Het is een lekker product

Riek - 2 years ago

Ik heb dit vorige maand gekocht en ben zeer tevreden.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Lekker product

Veroniek - 4 years ago

Ik ben gluten en ei-intollerant, dit is een ideaal tussendoortje!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker!

Jan74 - 4 years ago

Als glutenvrij eten noodzakelijk is is dit een heerlijke koek.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk eindelijk ook iets echt lekker!

Anoniem - 4 years ago

Zocht iets Voor mee naar school en gewoon als ik zin in iets lekkers heb. Smaken heerlijk!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker en per stuk verpakt ideaal om mee te nemen

Koen77 - 5 years ago

Ik heb laatst deze repen gekocht en ze zijn ideaal om mee te nemen..het enige nadeel aan deze reep is dat hij net iets te lekker is

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com