Close

Reviews over: Schär Curvies Paprika - 170g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Schär Curvies Paprika - 170g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Schär Curvies Paprika - 170g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.9 op basis van 9 reviews.

Bekijk product
4.9(9)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Curvies paprika

Celine11 - a year ago

Delicieux.........................................

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Gewoon lekker

k16 - 2 years ago

Glutenvrij en lekker! Het is een aanrader! Just try it ...

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Enige chips met smaak zonder knoflook en ui

Thirza - 2 months ago

Lekkere paprikachips zonder gluten, lactose en ui en knoflook. Enige chips met een smaakje waar geen ui en knoflook in zit.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

GEZOND LEKKER

Myriamvanhaver - 4 months ago

Onweerstaanbaar lekker en niet te zout, lekker krokant

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Curvies paprika

Celine11 - a year ago

Delicieux.........................................

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke chips

Jenny - a year ago

Ik hoef niet glutenvrij te eten maar dit is de enige paprikachips waar geen ui en knoflook inzit, iets waar ik niet goed tegen kan. Dus ik ben blij met dit alternatief. Lekker krakend met subtiele smaak! Een aanrader!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Lekker

Mayette - 2 years ago

Hij past uistekend door mij want ik heb last van gluten.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Gewoon lekker

k16 - 2 years ago

Glutenvrij en lekker! Het is een aanrader! Just try it ...

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Net echte

Cynthia - 2 years ago

Deze chips al paar x gekocht Lijken op de echte pringels

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Délicieux!

Soop24 - 2 years ago

Ces chips sans gluten sont vraiment très bons - même les personnes n’ayant pas d’intolérance ont aime!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heeeeelll lekker!!!

Paloma - 2 years ago

hij werd mijn favoriete chips! koop het elke week!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com