Close

Reviews over: Schär Baguette Glutenvrij

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Schär Baguette Glutenvrij? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Schär Baguette Glutenvrij krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 35 reviews.

Bekijk product
4.5(35)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Wat fijn dat er ook glutenvrij stokbrood is!

Babs013 - 4 years ago

Nu ook voor mij voortaan een stokbroodje kruidendokter beschikbaar met Schar

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Trés sec

Nojamar - a year ago

J 'ai acheté ce baguette au dernière commande pas satisfait je trouve trés sec

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Overheerlijke baguetten!

Debke - 4 months ago

Deze baguetten zijn zoooo lekker! We vonden ze voor het eerst in Frankrijk. Bij ons vond ik ze nog niet in de rekken. Maar het is een echte aanrader.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel lekker

Helene - 10 months ago

Beste glutenvrij merk! Lekker snel in de oven, zo proeft het heerlijk vers.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Délicieuse

Morgan Barbara - a year ago

La meilleure baguette sans gluten, très longue, pour les grosses faims

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Echt stokbrood

Alexandra - a year ago

Dit ziet er uit, ruikt en vooral smaakt als echt stokbrood. Even afbakken in de oven en smullen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Trés sec

Nojamar - a year ago

J 'ai acheté ce baguette au dernière commande pas satisfait je trouve trés sec

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Goed stokbrood

Wendy - 2 years ago

Goede smaak. Lang houdbaar. Niet die zure smaak zoals bij veel glutenvrije producten.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Geweldig stokbrood!

Leonie - 2 years ago

In vergelijking met andere glutenvrije stokbroden is deze wel erg lekker.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn merk

Moeke - 2 years ago

Heb er voor kleinzoon gekocht die ze lekker vindt en er blij mee was

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Alsof het net vers gebakken is

Lea - 2 years ago

Sinds ik erachter ben gekomen dat ik een glutenintolerantie heb mis ik de heerlijke verse stokbroden, maar daar hebben jullie verandering in gebracht met de stokbrood van Schar. Nadat het even in de oven is geweest is het alsof er niks is veranderd in mijn eetpatroon. I love it!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

heerlijk

Kathy - 2 years ago

Ik koop dit vaker. We eten dit product regelmatig omdat het zo lekker is en omdat we geen tarwe en gluten mogen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com