Close

Reviews over: Physalis Q10 Forte (30 Capsules)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Physalis Q10 Forte (30 Capsules)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Physalis Q10 Forte (30 Capsules) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 9 reviews.

Bekijk product
4.8(9)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

super product

jef f - 3 years ago

Ben al heel lang fan om dit te nemen samen met Rode rijst om cholesterol te doen dalen. Mijn arts kan de resultaten amper geloven!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

snel resultaat

Chris1 - 4 years ago

Ik ben dit 14 dagen aan het nemen en voel dat ik meer energie krijg

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Proberen waard

Hakan - a year ago

Eerste keer dus geen idee nog. Er zijn wel veel positieve reacties voor deze product. Dus even afwachten.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Uitstekend product

dannyboy - 2 years ago

Deze product is heel goed.De prijs een kwaliteit van de product is ook uitstekend

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

gewoon super

katty96 - 3 years ago

ik neem het al jaren en ben er super blij mee ik voel mij er beter van

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

super product

jef f - 3 years ago

Ben al heel lang fan om dit te nemen samen met Rode rijst om cholesterol te doen dalen. Mijn arts kan de resultaten amper geloven!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Doet wat het zest.

Fleur - 3 years ago

Ik had gelezen dat het zou helpen bij bloedend tandvlees en heling der weefsels. En dat klopt wel.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Perfect bij de statines ( cholesterol )

Isabel1968 - 4 years ago

Ik neem dit al meer dan 3 jaar ....toen ik statines moest innemen doo erfelijke belasting cholesterol .

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig en fijn product

Faries - 4 years ago

Ik heb er heel veel baat bij, ben er erg blij mee!

Behulpzaam?

snel resultaat

Chris1 - 4 years ago

Ik ben dit 14 dagen aan het nemen en voel dat ik meer energie krijg

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastich product

Bahar - 4 years ago

Ik ben zo tevreden heel goed prijs en echt goed werkt produckt kwaliteit ook goed

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com