Close

Reviews over: Physalis Kruideninfusie Detox+ Bio - 20 theezakjes

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Physalis Kruideninfusie Detox+ Bio - 20 theezakjes? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Physalis Kruideninfusie Detox+ Bio - 20 theezakjes krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 11 reviews.

Bekijk product
4.5(11)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heerlijk product

Talita - 4 years ago

Heerlijk voor het opgeblazen gevoel of na het eten.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Probeersel!!

Elly - 10 months ago

Ik heb nog maar 1x een doosje vol gebruikt. Ik ga hier wel eerst mee door! Kan er nog geen oordeel over geven.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Zoals beloofd

Wima - a month ago

De door mij bestelde thee geleverd zoals beloofd op de site. Binnen 2 dagen in huis.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Satisfaite

Grifo - 3 months ago

Je suis très satisfaite de cette tisane qui a bon goût et qui se boit facilement après le repas

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Probeersel!!

Elly - 10 months ago

Ik heb nog maar 1x een doosje vol gebruikt. Ik ga hier wel eerst mee door! Kan er nog geen oordeel over geven.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Wat een fantastisch product

Martine - a year ago

Lekker van smaak lekker van smaak lekker van smaak

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

heel blij mee

petra - 2 years ago

vorige maand gekocht, ben er tevreden over. stoelgang gaat beter

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig in gebruik

Maria - 2 years ago

Ben tevreden mee. Handig in gebruik. Werkt perfect

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Naomee83 - 3 years ago

Ik heb dit vorig maand gekocht ik ben zeer tevreden als er weer aanbiedingen zijn dan koop ik weer een aantal.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker en nog gezond ook

Deluc - 4 years ago

Smaakvolle infusie die helpt om je lichaam te ontgiften. Voor herhaling vatbaar.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk product

Talita - 4 years ago

Heerlijk voor het opgeblazen gevoel of na het eten.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Smaakvolle thee!

Ellen28 - 5 years ago

Lekkere thee, zeer smaakvol zal het zeker weer kopen!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com