Close

Reviews over: Physalis Glucosamin Forte (120 Tabletten)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Physalis Glucosamin Forte (120 Tabletten)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Physalis Glucosamin Forte (120 Tabletten) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 3.8 op basis van 9 reviews.

Bekijk product
3.8(9)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Prima product

Guan - 4 years ago

Mijn man neemt dit al jaren en het helpt hem geweldig, zijn gewrichten zijn veel soepeler. Het is dan mooi meegenomen als je een tweede doos aan de helft van de prijs kan kopen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

vitaminen

Isabelle - 10 months ago

zal wel doeltreffend zijn indien je ze kan innemen, veel te groot dus voor mij niet bruikbaar

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

veel te groot

heb geen gebuikersnaam - 3 months ago

Omdat ze zo groot zijn kan ik ze niet doorslikken, ben verplicht ze klein te maken, wat moeizaam gaat!

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

vitaminen

Isabelle - 10 months ago

zal wel doeltreffend zijn indien je ze kan innemen, veel te groot dus voor mij niet bruikbaar

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

te grote tabletten!

KK2021 - 2 years ago

Ik gebruik ze een paar dagen maar het eerste dat mij opviel was de grootte van de tabletten. Krijg ze niet door mijn keel. Ik vermaal ze daarom en neem ze in met vla. Beoordeling met gemiddeld vanwege het feit dat ik ze niet lang gebruik en daar eigenlijk nog geen oordeel over kan geven.

Behulpzaam?

Glucosamine

Rita Anno - 2 years ago

Ik ben heel tevreden ik gebruik deze al 35jaar dus dit wil wat zeggen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fonction trop top !

Thi09 - 2 years ago

Très satisfaite de l'achat de ce produit. Il est super

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product.

Berns - 2 years ago

Gebruik dit product al jaren na een meniscusoperatie aan mijn beide knieën. Ik neem elke dag een tablet en heb zelden nog last van pijnlijke knieën.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goeie product

Swinda - 3 years ago

Voor de tweede keer gekocht ben erg tevreden geen foto

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Ine1 - 4 years ago

Sinds ik dat gebruik heb ik minder gewrichtspijnen en last

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

Guan - 4 years ago

Mijn man neemt dit al jaren en het helpt hem geweldig, zijn gewrichten zijn veel soepeler. Het is dan mooi meegenomen als je een tweede doos aan de helft van de prijs kan kopen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com