Close

Reviews over: Peppersmith Peppermint Mints

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Peppersmith Peppermint Mints? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Peppersmith Peppermint Mints krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.9 op basis van 10 reviews.

Bekijk product
4.9(10)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Pittig, prijzig en verfrissend

Angelofmine - 5 years ago

Heel doeltreffend mintje voor wie na de maaltijd verlangt naar een frisse smaak in zijn mond. Het is zelfs zo effectief dat ik de helft eigenlijk al voldoende vind. Dus wat mij betreft kunnen ze een stuk kleiner en dan de dubbele hoeveelheid per verpakking. Maar wel graag voor dezelfde prijs, want goedkoop zijn ze niet.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Lekker

Margot - a year ago

Lekkere pepermuntjes, goed van smaak. Frisse smaak

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Aanrader!

Serena - 2 months ago

Heerlijk en zonder zooi! Heel blij dat ik deze heb gevonden.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top

Anoniem00 - 4 months ago

Heerlijke en gezonde mints voor tussendoor of na het eten voor een frisse smaak

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fris

Bubbelgom - 9 months ago

Zeer fris. Aangenaam. De vorm en de grote vd pastilles oké.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fantastisch

Anneke - a year ago

Ik heb dit vorige maand gekocht en ben er blij mee!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Lekker

Margot - a year ago

Lekkere pepermuntjes, goed van smaak. Frisse smaak

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk fijn van smaak

Valérie - 2 years ago

Fijn en zacht van smaak en voelt aangenaam aan in je mond

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Love these mints!

Cy66 - 4 years ago

I am hooked on these mints. They taste delicious, keep your mouth feeling fresh, good for your teeth and contain nothing harmful.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk en vrij van zo goed als alles

CB36 - 4 years ago

Dit zijn mijn lieveling pepermuntjes, zonder gluten. lactose en suiker.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Pittig, prijzig en verfrissend

Angelofmine - 5 years ago

Heel doeltreffend mintje voor wie na de maaltijd verlangt naar een frisse smaak in zijn mond. Het is zelfs zo effectief dat ik de helft eigenlijk al voldoende vind. Dus wat mij betreft kunnen ze een stuk kleiner en dan de dubbele hoeveelheid per verpakking. Maar wel graag voor dezelfde prijs, want goedkoop zijn ze niet.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

lekker pittig pepermuntje

Joep2 - 5 years ago

lekker pittig pepermuntje, blijft lang hard in de mond en geheel zonder zooi, wel prijzig maar gezien de kwaliteit toch prima aankoop.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com