Close

Reviews over: Orthica Orthiflor Plus (30 Sachets)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Orthica Orthiflor Plus (30 Sachets)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Orthica Orthiflor Plus (30 Sachets) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 5.0 op basis van 7 reviews.

Bekijk product
5.0(7)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Makkelijk in gebruik

Renata70 - 4 years ago

Gebruik het nu een paar dagen en ik merk nu al een verschil in mijn buik. Minder opgelbazazen gevoel en ik kan beter naar het toilet.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Makkelijk in gebruik

Renata70 - 4 years ago

Gebruik het nu een paar dagen en ik merk nu al een verschil in mijn buik. Minder opgelbazazen gevoel en ik kan beter naar het toilet.

Behulpzaam?

Super snelle werking!!

Margaretha12352 - a year ago

Na een paar dagen al resultaat!!!!en ga er zeker mee door!!!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Geweldig!

Cleutje - 2 years ago

Ik had na het gebruik van een serum een allergische reactie gekregen in de vorm van jeuk en uitslag op mijn wangen en hals. Mijn schoonheidsspecialiste raadde me aan om orthiflor plus te halen en al na 1x innemen ging de jeuk weg, de uitslag was al na 2 dagen gebruiken verdwenen, ik gebruik het nu standaard, zó goed vind ik dit product!! Ik raad het iedereen aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

Estr - 3 years ago

Ben er tevreden over voel me na gebruik veel beter

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Erg fijn product

Krystel21 - 4 years ago

Vorige maand gekocht en merk duidelijk verschil. Inname in erg prettig.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Het is een goede pro biotoca!

UCats - 4 years ago

Ik heb het gebruikt na een antibiotica kuur en voelde me er echt beter door.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Makkelijk in gebruik

Renata70 - 4 years ago

Gebruik het nu een paar dagen en ik merk nu al een verschil in mijn buik. Minder opgelbazazen gevoel en ik kan beter naar het toilet.

Behulpzaam?

Super!

Ariibii - 4 years ago

Na een aantal dagen duidelijk merkbaar verschil in de stoelgang. Sochtends innemen op nuchtere maag met warm water. De smaak is goed te doen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com