Close

Reviews over: Orthica Orthiflor Original (120 Capsules)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Orthica Orthiflor Original (120 Capsules)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Orthica Orthiflor Original (120 Capsules) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.4 op basis van 34 reviews.

Bekijk product
4.4(34)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Geweldig

Puppypower - 3 years ago

Beh geopereerd aan een tumor .ze hebben een hoogdader geraakt van de lever darmen en maag .daardoor veel buikkrampen en diaree . Maar door de middel voel ik mij stukken beter

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Slecht product

Joycevn - 3 years ago

3 weken geleden gekocht en gelijk gaan gebruiken, werkt niet.

Behulpzaam?

Goede prijs

Steefje - 3 months ago

Ik gebruik dit dagelijks. Ik vond het een hele goede prijs in vergelijking met veel andere winkels.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

het product werkt goed

Silvia - 5 months ago

Grote voordeel; online besteld. Ik hoef er niet voor buiten mijn woonplaats, met de auto, parkeren etc. En de tijd die er mee kwijt zou zijn.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Helaas te laat gezien dat je de capsule moet oplossen in water

marjoleinpf - 8 months ago

Ik heb liever een capsule die ik met water kan innemen. Daarom zal ik deze niet weer bestellen. Ondanks dat de kwaliteit goed zal zijn

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lijkt me een goed product.

Elsemieke - 10 months ago

Ik heb dit product op aanraden gekocht en ben er nog niet aan gewend.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super!

G H de Vries - a year ago

Ik gebruik orthica nu een maand. Het is erg gemakkelijk in te nemen, want VOLLEDIG smaakloos. Voor mij een enorm pluspunt!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product!

Anoniem - a year ago

Fijn product! Makkelijk in gebruik, koop het zeker nog een keer!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Beste middel tot nu toe

PDS - 2 years ago

Heb al jaren last van mijn darmen maar sinds ik dit middel gebruik is het redelijk beheersbaar, in een week kan ik hooguit 1 dag zonder , niet langer anders is het zo weer ontregelt. Ben half jaar geleden begonnen om 2 stuks per dag tegelijk in te nemen en daarna 1x daags. Inderdaad jammer dat dit middel niet vergoed wordt. Neem het voor het slapen in.

Behulpzaam?

duurt even voordat het werkt

Raa - 3 years ago

pas na 2 weken waren de problemen verholpen. Je moet dus echt even doorzetten voor het gewenste resultaat.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product!

Hade - 3 years ago

Ik ben er tevreden mee. Gebruik het nu een klein maandje.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima

Desie - 3 years ago

Werken niet meer zo goed als twee jaar geleden en ik vind ze erg prijzig

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com