Close

Reviews over: New Nordic Active Liver (30 Tabletten)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product New Nordic Active Liver (30 Tabletten)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. New Nordic Active Liver (30 Tabletten) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.2 op basis van 25 reviews.

Bekijk product
4.2(25)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Wij zijn er super tevreden over. Erg goed .

Puk01 - 4 years ago

Sinds 3 weken gebruiken mijn en ik het en zijn er erg tevreden over. Geen opgeblazen gevoel meer en veel betere ontlasting.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Wacht nog op het resultaat.

R Roovers - 4 years ago

Ik ben er nog steeds mee bezig ,voorlopig bevalt het wel ,maar nog te weinig resultaat . Denk dat je ook geduld moet hebben .

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

New Nordic Active Liver capsules

Ed55 - 6 months ago

Goede prijs! (Actie) en sneller levering. Kwalitatief goed product (hen er baat bij)

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Active lever

Margo - a year ago

Aangekocht en proberen resultaat is moeilijk te achterhalen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed product

Jacqueline - 2 years ago

Vooralsnog geen resultaat gemerkt maar dat duurt waarschijnlijk langer

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

zeer goed

liliane - 2 years ago

ik ben zeer tevreden voel mij beter en is gemakkelijk voor in te nemen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Wat een prettige en goed product

Florence - 2 years ago

Ik gebruik het al een tijdje en ik heb er echt baat bij, het gaat wel in kleine stapjes, ik merk al wel verschil aan mijn lichaam

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Net beginnen gebruiken.

Populair - 3 years ago

Nog niet van toepassing, sorry. Ik gebruik het juist een week, dus nog geen resultaat..

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Oke

Jo45 - 3 years ago

Ik koop het product reeds geruime tijd in een verpakking van 60 tabs. Thans is het nog enkel verkrijgbaar in 30 tabs. Dit maakt het wel veeel duurder.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

hier wordt ik blij van

Map1959 - 3 years ago

mijn leverwaardes waren niet goed dus ik slik deze gedurende een zestal weken en het voelt heel goed. Ook ben ik in gewicht afgenomen..3 kilo ongeveer dus ik ga dit vaker kopen.

Behulpzaam?

Ben net begonnen , maar heb er een goed gevoel

Willy60 - 3 years ago

Ben nu naar 3 weken nog steeds tevreden , hoop dat mijn lever weer goed wordt en ook nog afval.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Tja, de werking is me niet echt duidelijk....

Qiofanny - 3 years ago

Na vele maanden van het dagelijks gebruik van Active Liver, is is de werking hiervan me nog niet echt duidelijk. Aan de andere kant, weet ik niet wat het met m'n 'lichaam' deed, zonder dit gebruik. Wel, zei de huisarts,dat mijn leverfunctie in orde was. Daar ik een "Puur" leefstijl heb en ik weinig tot geen alcoholische dranken tot mij neem en mijn voedsel aan deze leefstijl is gekoppeld, is het heel goed mogelijk dat ik baad heb met deze pillen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com