Close

Reviews over: Nesti Dante Lavanda Soap - 250g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Nesti Dante Lavanda Soap - 250g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Nesti Dante Lavanda Soap - 250g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 28 reviews.

Bekijk product
4.8(28)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

In mijn kleerkast gelegd. Een frisse reuk . Zalig

Elinde - 3 years ago

Ik ben er heel tevreden over 'mijn kleerkast reukt zalig

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

even wennen

Denies - 3 years ago

Hij schuimt erg goed, maar als je je ingezeept heb voelt heel je huid stug aan. Als je eenmaal afgedroogd ben is je huid heerlijk zacht en ruik je echt heerlijk! Ik moet erg wennen aan dat stugge gevoel onder de douche.

Behulpzaam?

Ruikt heerlijk

Ann - 6 months ago

Vorige week 3 stukken van deze zeep gekocht. De zeep ruikt heerlijk, 1 stuk in gebruik en de andere 2 liggen in mijn kledingkast.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

O.k.

Patrick 68 - 8 months ago

Prima, heerlijke geur! Alleen zou het stuk iets kleiner mogen zijn.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke zeep voor een lage prijs

Tonny - a year ago

Fijne zeep, zuinig in gebruik en voordelig. Ben er zeer blij mee

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Wat 'n zalig stuk zeep en vooral die lucht

Atnicaj52 - a year ago

Ik kende het al maar het blijft fantastisch eens per week douche ik en 6 dagen met deze zeep was ik mij

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Zeep

Zeep - a year ago

Ruikt lekker en je kunt heel lang met het stuk zeep doen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

De allerbeste zeep

cloutje - a year ago

Al vaak gekocht en blijft de allerbeste, zacht schuimende, heerlijk ruikende en effectief reinigende zeep.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk ruikende zeep

Trudi - a year ago

Gebruik deze zeep al jaren. Geur blijft lang hangen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijke vette zeep

Astrid - a year ago

De geur en massa van de zeep is heel fijn, mooi groot stuk zeep.voelt zacht en vettig aan ook op de huid.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Een goed product

Vlinder orchidee - a year ago

Ik heb dit product enkele weken geleden aangeschaft en ben tevreden mee.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

J’adore

Nelllle - 2 years ago

J’adore cette gamme de parfum provenant d’Italie qui invente toujours des odeurs délicieuses et nouvelles

Ja, ik raad dit product aan.

Gratis getest via ons testpanel voor klanten

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com