Close

Reviews over: Naturtint Permanente Haarkleuring 5G Licht Goud Kastanje - 170ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Naturtint Permanente Haarkleuring 5G Licht Goud Kastanje - 170ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Naturtint Permanente Haarkleuring 5G Licht Goud Kastanje - 170ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 34 reviews.

Bekijk product
4.7(34)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

MOOI NATUREL RESULTAAT

GISELLE - 3 years ago

IK GEBRUIK DEZE HAARKLEURING AL ENKELE JAREN, VOOR MIJ IS HET EEN HEEL GOED PRODUCT VOOR MIJN GEVOELIGE HOOFDHUID

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Verf valt veel donkerder uit

Eleen - 3 years ago

De verf valt heel veel donkerder uit dan op het plaatje. Mijn haar werd zo donker als pure chocolade van deze kleur. De grijsdekking is niet goed. En de verpakking was niet compleet. Er zaten geen handschoenen in.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede verf, makkelijk in gebruik, goede ruime hoeveelheid

Connie - 9 months ago

Ik gebruik dit product al tien jaar (of zelfs meer)

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

super tevreden

Manon - a year ago

zeer tevreden. Gebruik deze verf al een aantal jaar.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Anders dan verwacht

Caroline - a year ago

Vorige maand gekocht. Mooie kleur,maar anders dan verwacht.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Ik vind het een goed product

emy - a year ago

Ik gebruik het nu twee jaar en vind het prettig in gebruik

Behulpzaam?

Best haarkleuring, blijf langer en jou haar is mooier dan met andere merk

Ines - a year ago

Ik heb dit product vorige maand gekocht, ik had goede recensies van gehoord en idd is super goed haarkleur

Behulpzaam?

Erg fijne product

Hana - a year ago

Ben erg blij met deze haarkleuring . Mijn haar zien natuurlijk en glanzend uit.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Geweldig product

Jenny - 2 years ago

Ik kende Naturtint al lang, heb dan toch gedurende enkele jaren traditionele haarkleuring gekocht, maar nu verander ik nooit meer. Naturtint is de beste haarkleuring. Altijd mooi resultaat

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Naturtint licht goud kastanje

Karin - 2 years ago

Ik gebruikte deze kleuring jaren geleden nadat ik allergisch reageerde op allerhande andere kleuringen ook bekende merken als Eddy Murphy bij de kapper;

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

top

veraiud85 - 2 years ago

super product I love it, i recommend to everyone!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Aangenaam product

Mimi - 2 years ago

Ik gebruik dit product nu ongeveer een jaar en ben heel tevreden. Voorheen liet ik mijn haren bij de kapper kleuren maar dat is nu niet meer nodig.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com